Lamborghini Revuelto Edizione GT by DMC

Σχετικά άρθρα

H DMC μας δείχνει το νέο bodykit που έχει ετοιμάσει για την Lamborghini Revuelto. Το νέο αεροδυναμικό πακέτο είναι κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από ανθρακονήματα, με την DMC να παραδέχεται ότι η Revuelto είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, αλλά όπως βγαίνει από το εργοστάσιο μπορεί να φαίνεται λίγο “ήμερο”.

Για να διορθωθεί αυτό, τα μέρη του body kit σχεδιάστηκαν για να το κάνουν να φαίνεται πιο επιθετικό, ενώ παράλληλα η DMC αναφέρει ότι βελτιώνουν τη ροή του αέρα και αυξάνουν την κάθετη δύναμη.

Στο εμπρός μέρος, υπάρχει νέος προφυλακτήρας, ένα νέο splitter με ενσωματωμένα πλαϊνά πτερύγια, νέο καπό και νέα φτερά, που φέρουν αεραγωγούς. Στο πλάι υπάρχουν νέες ποδιές και οι αλλαγές είναι πιο εκτεταμένες στο πίσω μέρος, όπου ο επανασχεδιασμένος πίσω προφυλακτήρας διαθέτει επιπλέον ανοίγματα μεταξύ του αναθεωρημένου διαχύτη, ενώ εντύπωση προκαλεί η τεράστια πίσω αεροτομή.

Μηχανικά το αυτοκίνητο παράγει πλέον 1.088 άλογα και μόλις 10 τέτοια bodykit θα κατασκευάσει η DMC, με το καθένα να κοστίζει 288.888 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lamborghini Revuelto σε κόντρες με μια BMW M3 Touring και ένα Audi R8 V10 1.000 ίππων

Η Lamborghini Revuelto κοντράρεται με δύο βελτιωμένα αυτοκίνητα που αποδίδουν 1.000 άλογα. Η Lamborghini Revuelto ζυγίζει 1.772 κιλά και συνδυάζει έναν 6.500 κ.εκ ατμοσφαιρικό...