Βροχερό αγώνα στη Βραζιλία θέλει ο Verstappen

Σχετικά άρθρα

Ο Max Verstappen έδειξε πέρυσι ότι είναι ένας πολύ γρήγορος οδηγός στο βρεγμένο. Το Βραζιλιάνικο Grand Prix επιβεβαίωσε τις ικανότητες του Ολλανδού στο βρεγμένο, πραγματοποιώντας μερικές εξαιρετικές προσπεράσεις. Μετά από έναν χρόνο, η Formula 1 επιστρέφει στο Interlagos και οι τωρινές προβλέψεις κάνουν λόγο για αρκετά άστατο καιρό το 3ήμερο, αλλά είναι νωρίς για να μιλάμε με σιγουριά.

Ο οδηγός της Red Bull θέλει βροχή την Κυριακή για δύο λόγους: Ο ένας είναι η προσωπική του απόδοση στο βρεγμένο και ο δεύτερος είναι η ανταγωνιστικότητα της RB13, αφού ο 20χρονος πιστεύει πως στο στεγνό οι Mercedes και Ferrari θα έχουν πλεονέκτημα, κυρίως στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού, η οποία έχει ανηφορική κλίση, γεγονός που δεν ταιριάζει στον κινητήρα της Renault.

Ανυπομονούμε για μία ακόμα ισχυρή απόδοση στο Interlagos, μετά από έναν διασκεδαστικό βρεγμένο αγώνα πέρυσι. Πραγματικά το απόλαυσα πέρυσι, είχαμε κάποιες σπουδαίες μάχες και προσπεράσματα, που οδήγησαν σε ένα δύσκολο βάθρο.

Είχα, επίσης, μια μεγάλη στιγμή στην είσοδο του pit lane, που ήταν οριακό, κατάφερα να το σώσω και να το μεταφράσω σε ένα καλό αποτέλεσμα. Ελπίζω για ακόμα ένα υγρό Σαββατοκύριακο και δεν πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί στο στεγνό, ειδικά με αυτές τις υψομετρικές διαφορές στην ευθεία, δεν είναι το δυνατότερό μας σημείο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...