Τα Genesis G90, Lincoln Continental και Volvo S90 είναι αντάξια του γερμανικού ανταγωνισμού

Σχετικά άρθρα

Η κατηγορία των μεγάλων premium μοντέλων κυριαρχείται από τους Γερμανούς και έπειτα από τους Ιάπωνες. Υπάρχουν, όμως, και άλλες προτάσεις, πόσο μάλλον στην Αμερική, και στο παρακάτω video θα δεις ένα συγκριτικό μεταξύ των Genesis G90, του Lincoln Continental, και του Volvo S90.

To G90 ανανεώθηκε πρόσφατα και κάτω από το καπό υπάρχει ο 3,3 λίτρων V6 T-GDI με 370 άλογα και 520 Nm ροπής (0-100 χλμ/ώρα σε 6,2 δευτ), που συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να μεταδίδεται στον πίσω άξονα.

Το Continental βασίζεται στην επιμηκυμένη CD4 πλατφόρμα της Ford, που χρησιμοποιεί και το Mondeo/Fusion, και κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 3,0-λιτρος twin-turbo V6 κινητήρας με απόδοση 400 ίππων και 543 Nm ροπής, με τον κινητήρα να μην βρίσκεται σε οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της Ford, καθώς εξελίχθηκε μόνο για το μοντέλο της Lincoln. Η δύναμη περνάει σε όλους τους τροχούς, ενώ υπάρχει και σύστημα Dynamic Torque Vectoring.

Τέλος, το S90 εφοδιάζεται με τον τετρακύλινδρο 2,0-λιτρο κινητήρα T6 απόδοσης 320 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...