Η Tesla εξακολουθεί να έχει προβλήματα στη παραγωγή του Model 3

Σχετικά άρθρα

Η Tesla δεν έχει καταφέρει να λύσει μέχρι στιγμής τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη παραγωγή του Model 3 μιας και μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη έχει κατασκευάσει μόλις 440 Model 3, με τον στόχο των 5.000 μονάδων μέχρι τα τέλη του έτους να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Η Tesla θέλει να αυξήσει σύντομα την εβδομαδιαία παραγωγή σε 1.600 μονάδες, αλλά για την ώρα η Tesla δεν έχει καταφέρει να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους προμηθευτές της. Πλέον η Tesla πιστεύει πως η παραγωγή του Model 3 θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς 5.000 μονάδων εβδομαδιαίως μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018, 3 μήνες μετά τον αρχικό προγραμματισμό.

Στις σχετικές ειδήσεις η Tesla προσφέρει πλέον την επιλογή Chill στο Model S, επιλογή που έχει ως στόχο να κάνει την επιτάχυνση του μοντέλου πιο σταδιακή, κάτι που προσφέρει πιο ομαλή οδήγηση χωρίς έντονες επιταχύνσεις.

ΠηγήReddit

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...