Από τα χθεσινά ελεύθερα δοκιμαστικά, φάνηκε πως η W08 είναι το ταχύτερο μονοθέσιο στο Interlagos. Και στις δύο περιόδους, ο Lewis Hamilton ήταν στην κορυφή, με τον Valtteri Bottas να είναι πολύ κοντά στον τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, και τις Ferrari και Red Bull να ακολουθούν, αν και στο FP2 οι διαφορές ήταν μικρότερες.

Έχουμε δει ότι πολλές φορές τα αποτελέσματα των δοκιμαστικών της Παρασκευής μπορούν να αλλάξουν το Σάββατο. Γι’ αυτό και ο Hamilton δεν παίρνει τίποτα ως δεδομένο για τις κατατακτήριες και τον αγώνα, λέγοντας μάλιστα πως περιμένει μία κλειστή μάχη με την ιταλική και την αυστριακή ομάδα.

Έχουμε ξεκινήσει με τον σωστό τρόπο. Είμαστε σε μια ικανοποιητική θέση, αλλά πιστεύω ότι θα είναι μια κλειστή μάχη.

Ο Max Verstappen είναι ένας ακόμα που θεωρεί ότι, για την ώρα, η W08 έχει το πλεονέκτημα, αλλά ο Ολλανδός δεν αποκλείει την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της RB13 μέσα από τη βελτίωση των ρυθμίσεων.

Πιστεύω ότι η Mercedes είναι γρήγορη, αλλά, αν κάνουμε μερικές βελτιώσεις, τότε θα είμαστε εκεί να παλέψουμε για τη νίκη. Ξέρουμε ότι, στις κατατακτήριες, μπορούν να δυναμώσουν τον κινητήρα τους λίγο περισσότερο, οπότε πρέπει να είμαστε το ίδιο γρήγοροι ή και λίγο περισσότερο στα τελευταία ελεύθερα δοκιμαστικά.