GP Abu Dhabi 2017: Τα ελαστικά των οδηγών

Σχετικά άρθρα

Για το τελευταίο Grand Prix προετοιμάζεται η Formula 1. Το επόμενο αγωνιστικό 3ήμερο είναι προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα, έτσι η Pirelli όφειλε να βγάλει στη δημοσιότητα τις επιλογές που έκαναν οι οδηγοί για το τέλος της σεζόν. Κατ’ αρχάς, η ιταλική εταιρεία θα δώσει στις ομάδες τις τρεις μαλακότερες γόμες, αφού το Yas Marina Circuit δεν φημίζεται για τη φθορά στα ελαστικά.

Η γόμα που κυριαρχεί είναι φυσικά η υπέρ-μαλακή, με τους οδηγούς της Mercedes να επιλέγουν εννιά σετ, με τη διαφορά ότι ο Lewis Hamilton θα έχει ένα επιπλέον σετ μαλακής γόμας, όταν ο Valtteri Bottas θα φορέσει τρία σετ πολύ μαλακής γόμας. Παρόμοια επιλογή με τον Φινλανδό έκανε ο Max Verstappen, την ώρα που ο Daniel Ricciardo θα έχει δέκα σετ υπέρ-μαλακής γόμας.

Οι δύο οδηγοί της Ferrari θα φορέσουν δέκα σετ υπέρ-μαλακής, δύο σετ πολύ μαλακής κι ένα μαλακής γόμας. Η πιο συντηρητική ομάδα του grid είναι η Renault, αφού θα έχει στη διάθεσή της οχτώ σετ υπέρ-μαλακής γόμας και τέσσερα σετ πολύ μαλακής, ίσως θέλοντας να ακολουθήσει κάποια διαφορετική στρατηγική, αφού δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κυνηγάει την έκτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

ΠηγήPirelli

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...