Η McLaren μετά την επιβεβαίωση των φημών, που κυκλοφορούσαν από το 2014, για ένα ακόμη μοντέλο της Ultimate Series, έχει αρχίσει το teasing του μοντέλου. Θα παρουσιαστεί επίσημα στις 10 Δεκεμβρίου, και πιο συγκεκριμένα στις 00:01, ώρα Αγγλίας (02:01 ώρα Ελλάδας), με το αυτοκίνητο να έχει κωδική ονομασία P15.

Περιγράφεται ως το πιο ακραίο, νόμιμο για κυκλοφορία στον δρόμο αγωνιστικό αυτοκίνητο που κατασκεύασε ποτέ η εταιρία με έδρα το Woking, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι πιο ειδικό από την P1 GTR.

Θα διαθέτει άκρως επιθετικό bodykit, με μεγάλες αεροτομές, και λογικά κίνηση θα παίρνει από τον νέο V8 biturbo κινητήρα 4,0-λίτρων, που κινεί την 720S, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση λέγεται ότι θα παράγει κοντά στα 800 άλογα. Σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος -των περίπου 1.300 κιλών- θα χαρίζει συγκινήσεις στον οδηγό.

Για να μειωθεί το βάρος κατά 250 κιλά σε σχέση με την P1, το αυτοκίνητο δεν θα φορά κάποιον ηλεκτροκινητήρα, θα έχει carbon πλαίσιο και carbon σώμα, με το εσωτερικό να διαθέτει μονάχα τα απαραίτητα.