Red Bull: Καλύτερος οδηγός στο προσπέρασμα ο Ricciardo

Σχετικά άρθρα

Ο Daniel Ricciardo ανήκει στους κορυφαίους οδηγούς του αθλήματος. Ο Αυστραλός είναι γρήγορος, σταθερός και φυσικά επιθετικός όταν χρειάζεται, έχοντας δείξει τις ικανότητές του στο προσπέρασμα, ενώ την ίδια ώρα δεν πρόκειται να σε αφήσει να περάσεις εύκολα. Το Βραζιλιάνικο Grand Prix ήταν μια επιβεβαίωση στα παραπάνω, αφού ο 28χρονος πραγματοποίησε μερικές πολύ όμορφες προσπεράσεις.

Στην αρχή του αγώνα, βρέθηκε εκτός πίστας, αλλά τερμάτισε τελικά στην έκτη θέση, πίσω από τον team-mate του. Ο Christian Horner, επί κεφαλής της RBR, πιστεύει ότι ο Ricciardo είναι ο καλύτερος οδηγός όσον αφορά το προσπέρασμα, μιας και ξέρει να φρενάρει αργά, κάτι βασικό όσον αφορά το προσπέρασμα, αλλά και την άμυνα που πρέπει να παίξεις.

Ο Danny Ric ξανά, έκανε μερικές εξαιρετικές κινήσεις. Μας προσπέρασε στο pit wall και σκεφτήκαμε ότι «θα είναι κοντά στην πρώτη στροφή», και τελικά πέρασε! Φρενάρει τόσο αργά, τόσο βαθιά. Είναι πραγματικά master σε αυτό τώρα. Γι’ αυτό είναι, για ‘μένα, ένας από τους καλύτερος οδηγούς στο προσπέρασμα, αν όχι ο καλύτερος. Δε νομίζω ότι είναι κάποιος καλύτερος τώρα. Χτυπήθηκε από τον Vandoorne και επανήλθε.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...