Εδώ και έναν χρόνο, η Formula 1 βρίσκεται στα χέρια της Liberty Media και η αμερικανική εταιρεία θέλει να δώσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα. Εκτός από τις αλλαγές για τους τεχνικούς κανονισμούς του 2021, ενδέχεται να δούμε ένα νέο λογότυπο, όπως αποκαλύπτουν τα σχέδια που διέρρευσαν.

Τρία είναι τα νέα λογότυπα που βλέπουμε, όλα σε μαύρο χρώμα, εν αντιθέσει με το τωρινό λογότυπο, εκεί όπου το νούμερο «1» είναι κόκκινο. Επιπλέον, και στα τρία λογότυπα υπάρχει από κάτω το «Formula 1», όπως συμβαίνει και τώρα. Προσωπικά, κανένα από τα τρία δε με ενθουσιάζει, ενώ, αν έπρεπε να διαλέξω ένα, αυτό θα ήταν το πρώτο.

Πάντως, αν τελικά υπάρξει αλλαγή στο λογότυπο, ενδέχεται κανένα από αυτά τα σχέδια να μην είναι το νέο, αφού θα εξεταστούν πιθανώς και άλλες προτάσεις.

 • Anestis Genk

  Θέλουν να το κάνουν σαν logo κινητού;

 • Η Liberty φαίνεται ότι θέλει να τα όλα αλλάξει από την προηγούμενη ιδιοκτησία…φτάνει στα όρια του κομπλεξ!
  https://youtu.be/lZ9fIYAHTeM

 • Μάνος Μαμαλάκης

  Το πρώτο από τα τρία μου φαίνεται καλύτερο, τα άλλα δύο στο πυρ, αλλά το καλύτερο που ωραία θα είναι να κρατήσουν είναι το τωρινό.

 • xtra

  -χρειαζεται μια ανανεωση !
  Ειδικα το πρωτο μου αρεσει και μου θυμιζει wipeout στο playstation!

  Η γραμματοσειρα του υπαρχοντος (εξυπνου κατα τα αλλα , αλλά πολυ φερραρι ρε παιδι μου ) λογοτυπου ειναι φτηνιαρικη και μιζερη αλλα και παρωχημενη.