Με Kubica και Sirotkin η Williams στις δοκιμές του Abu Dhabi

Σχετικά άρθρα

Το όνομα του Robert Kubica έχει συνδεθεί εντόνως τις τελευταίες ημέρες με τη Williams. Η ομάδα του Grove βρίσκεται στην αναζήτηση του δεύτερού της οδηγού για το 2018, με τον Πολωνό να είναι μέσα στις επιλογές που εξετάζονται σοβαρά από τους υπεύθυνους. Ο Felipe Massa υποστηρίζει ότι ο Kubica θα έχει προβλήματα, αλλά η ομάδα του θέλει να εξετάσει διεξοδικά τις ικανότητές του.

Έτσι, θα εκμεταλλευτεί τις δοκιμές στο Abu Dhabi, που θα είναι και το τελευταίο τεστ της φετινής σεζόν. Θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 του μήνα, και οι ομάδες θα αξιολογήσουν οδηγούς κι εξαρτήματα που προορίζονται για τα μονοθέσια του 2018, αφού η προσοχή των μηχανικών έχει στραφεί πλέον αποκλειστικά εκεί.

Ο Kubica έχει ήδη πάρει γεύση από τα φετινά μονοθέσια, αφού κάθισε πίσω από το τιμόνι της R.S.17 στο Hungaroring. Αυτό θα είναι το τρίτο τεστ του Πολωνού με τη Williams, ενώ θα μοιραστεί την FW40 με τον Sergey Sirotkin, που ανήκε στο δυναμικό της Renault, αλλά και τον Lance Stroll. Η ανακοίνωση της βρετανικής ομάδας αναφέρει:

Το τεστ στοχεύει στην αξιολόγηση της συμπεριφοράς των ελαστικών της Pirelli για το 2018. Η Williams είναι ενθουσιασμένη που θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει τα νέα ελαστικά με ένα τόσο ενδιαφέρον εύρος οδηγών: ο Lance, καθώς έχει επιβεβαιωθεί για το 2018, ο Robert με την τεράστια εμπειρία, και ο Sergey, που είναι ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο στη Formula 1.

ΠηγήWilliams

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...