Η Hyundai θέλοντας να δώσει την επιλογή της εξατομίκευσης στους αγοραστές του i30 N, θα παρουσιάσει στην έκθεση του Essen τα N-thusiast Parts. Αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από τα επίσημα aftermarket αξεσουάρ, που θα είναι διαθέσιμα από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν ζάντες ελαφριού κράματος της OZ Racing, διαστάσεων 8×19 ίντσες, που μειώνουν το μη αναρτώμενο βάρος από κάθε γωνία κατά 4 κιλά, σε σύγκριση με τις βασικές ζάντες. Ακόμα, το κεντρικό καπάκι του είναι από carbon και διαθέτει το λογότυπο Hyundai N, με το κόστος τους να ορίζεται στα €1.916 στην Γερμανία. Μαζί με τις ζάντες, με επιπλέον €3.100 μπορείς να τοποθετήσεις τα ελαστικά P Zero Trofeo R της Pirelli, σε διαστάση 235/35, που αυξάνουν κατακόρυφα την πρόσφυση του αυτοκινήτου.

Ο κατάλογος συνεχίζεται με αλουμινένια μπουλόνια, κατασκευασμένα σε CNC, ρυθμιζόμενη πίσω αντιστρεπτική ράβδο, ειδικά τακάκια φρένων (€349) για το i30N Performance, το οποίο διαθέτει μεγαλύτερα φρένα. Ακόμα, υπάρχουν ελαφρύτερα bucket καθίσματα της Recaro, με σκληρή πλάτη, κάθε ένα εκ των οποίων είναι 7 κιλά ελαφρύτερο σε σχέση με τα εργοστασιακά. Σε αυτά προσαρμόζονται οι -στάνταρ- ζώνες ασφαλείας τριών σημείων, όσο και οι προαιρετικές έξι σημείων, για αγωνιστική χρήση.