Ένα δίδυμο που ίσως δούμε το 2019 είναι αυτό των Lewis Hamilton και Daniel Ricciardo. Το συμβόλαιο και των δύο ολοκληρώνεται το 2018, όμως όλα δείχνουν ότι ο Βρετανός θα υπογράψει επέκταση μέχρι το 2020, ωστόσο το μέλλον του Αυστραλού παραμένει άγνωστο, αφού θα περιμένει τους πρώτους αγώνες του 2018, προκειμένου να διαπιστώσει αν η Red Bull μπορεί να δημιουργήσει ένα κορυφαίο μονοθέσιο.

Πρόσφατα, ο Hamilton ρωτήθηκε για τους τέσσερις καλύτερους οδηγούς του αθλήματος, με τον πιλότο της Mercedes να κάνει λόγο για τον εαυτό του, τον Fernando Alonso, τον Sebastian Vettel και τον Max Verstappen. Έτσι, πιστεύει ότι ο Ricciardo δεν είναι τόσο δυνατός αντίπαλος όσο ο team-mate του, αλλά ο Christian Horner προειδοποιεί τον Hamilton να μην υποτιμήσει τον Ricciardo την επόμενη χρονιά.

Ο Lewis θα ήταν ανόητος αν υποτιμήσει τον Daniel. Είναι ένας φανταστικός οδηγός, είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος στις προσπεράσεις. Έχει κάνει μερικούς σπουδαίους αγώνες φέτος και μερικούς σπουδαίους αγώνες στην καριέρα του με τη Red Bull. Είναι σίγουρα έτοιμος για την πρόκληση του πρωταθλήματος, αν μπορέσουμε να του δώσουμε τα κατάλληλα εργαλεία.

Ο επί κεφαλής της Red Bull Racing είναι άκρως ικανοποιημένος από τους οδηγούς τους, καθώς θεωρεί ότι είναι το καλύτερο οδηγικό δίδυμο στο grid, πιέζοντας ο ένας τον άλλον στα όρια, κάτι που πάντα ευνοεί την ομάδα, αρκεί αυτό να γίνεται χωρίς ακραίες μάχες μέσα στην πίστα.

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που έχουμε το δυνατότερο οδηγικό δίδυμο στη Formula 1. Ο Max και ο Daniel πιέζουν ο ένας τον άλλον σε τόσο υψηλά όρια, που είναι τρομερά συναρπαστικό για ‘μάς.