Σίγουρη η Mercedes για την ανανέωση του Hamilton

Σχετικά άρθρα

Το 2018 αναμένεται να μας απασχολήσει κυρίως με ό,τι συμβαίνει εντός πίστας: υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για μία συναρπαστική σεζόν, ωστόσο αυτό ίσως αφορά και την αγορά των οδηγών. Βλέπεις, τα συμβόλαια των Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo, Fernando Alonso και Kimi Raikkonen ολοκληρώνονται στο τέλος της επόμενης χρονιάς, συνεπώς θα υπάρχει σίγουρα έντονη φημολογία.

Ο Πρωταθλητής θέλει να κάνει δύσκολη τη ζωή του Sebastian Vettel μέχρι το 2020, οπότε η λογική λέει ότι θα παραμείνει στο Brackley μέχρι τότε. Με τη φετινή χρονιά να έχει ολοκληρωθεί, οι συζητήσεις για μια ενδεχόμενη ανανέωση πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα, και μάλιστα λέγεται πως ετοιμάζεται τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές της τάξης των €135 εκατομμυρίων.

Ο επί κεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, πιστεύει πως και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν, οπότε δεν αναμένει ιδιαίτερες δυσκολίες μέχρι την υπογραφή του 32χρονου.

Θα ξεκινήσουμε αυτές τις συζητήσεις τώρα. Πιστεύω ότι είναι αρκετά προφανές ότι είμαστε η ομάδα της επιλογής του Lewis και ο Lewis είναι ο οδηγός της επιλογής μας. Έχουμε αποδώσει καλά μαζί και πιστεύω ότι θα θελήσει να συνεχίσει για μερικά ακόμα χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητούμε μια πιθανή συμφωνία.

Ο Valtteri Bottas κέρδισε την ανανέωση για το 2018, με τον Wolff να υποστηρίζει ότι ο Φινλανδός έχει αρκετή ταχύτητα, απλώς οι ιδιαιτερότητες των φετινών μονοθεσίων και των ελαστικών δεν επέτρεψαν στον 28χρονο να είναι όσο γρήγορος θα μπορούσε. Επιπλέον, ο Αυστριακός πιστεύει ότι αποτελούν ένα δυνατό δίδυμο μαζί με τον Hamilton, με τους μηχανικούς να δουλεύουν πολύ καλά και με τους δύο.

Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Κέρδισε δίκαια. Το να κρατήσει αυτή τη δυναμική τον χειμώνα, είναι αυτό που θα πρότεινε και ο γιατρός. Δεν έχουμε αμφισβητήσει την ωμή ταχύτητα του Valtteri. Η δυσκολία είναι η κατεύθυνση των ελαστικών με το σασί και το να βρούμε το ιδανικό set-up. Αυτό είναι κάτι που δούλεψε πολύ καλύτερα για τον Lewis.

Είναι σημαντικό να βλέπουμε ότι συνεχίζει αυτό που έκανε στο πρώτο μισό της σεζόν, αυτό που έχουμε δει στη Βραζιλία και είδαμε εδώ. Μας αρέσει να δουλεύουμε με τον Valtteri και τον Lewis, και οι δυο τους έχουν ταιριάξει καλά. Υπάρχει μια καλή δυναμική στην ομάδα και δε βλέπω τον λόγο να αλλάξει αν συνεχίσουμε από εδώ που είμαστε τώρα.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr