Εδώ και δύο χρόνια, ο βελτιωτικός οίκος A.Kahn design έχει ξεκινήσει τις παραδόσεις του Flying Huntsman 6×6, που δεν είναι άλλο από ένα εξάτροχο Land Rover Defender 110 με αρκετές βελτιώσεις. Το κόστος του ανέρχεται στις £99.875 (€135.000), και μηχανικά εφοδιάζεται με μια γκάμα κινητήρων, όπως ένας 2,2 diesel και ένας V8 LS3 κινητήρα της GM, χωρητικότητας 6,3-λίτρων και απόδοσης 430 ίππων, και συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το Huntsman 6×6 διαθέτει αρκετές αλλαγές, ενώ βασίζεται σε ένα στιβαρό πλαίσιο, με το σύστημα πέδησης να είναι αναβαθμισμένο, όπως και η ανάρτηση. Έχει μεγαλώσει σε μήκος κατά 1,2 μέτρα, ενώ το πλάτος του είναι μεγαλύτερο κατά 150 χιλιοστά, σε σύγκριση με απλό Flying Huntsman, με τον οίκο να έχει δηλώσει ότι θα κατασκευάσει 20 Flying Huntsman 6×6 κάθε χρόνο.

Ο βρετανικός οίκος, όμως, δεν μένει εκεί, καθώς σήμερα βλέπουμε την πρώτη φωτογραφία της Soft Top έκδοσης του Flying Huntsman 6×6. Όπως βλέπεις -και καταλαβαίνεις- πρόκειται για την ανοιχτή έκδοση του μοντέλου, με μαλακή οροφή για τις πίσω θέσεις, με τον Kahn να αναφέρει ότι θα χαρίζει στοιχεία περιπέτειας, μηχανικής και ρομαντισμού στους πιο έμπειρους ιδιοκτήτες και λάτρεις του Defender.