Βάσει της εικόνας που είδαμε στους τελευταίους αγώνες του 2017, η επόμενη σεζόν θα πρέπει να ξεκινήσει με έναν κλειστό ανταγωνισμό μεταξύ των Mercedes, Ferrari και Red Bull. Και οι τρεις αυτές ομάδες στοχεύουν στις νίκες από το ξεκίνημα, προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, κάτι που μόνο εύκολο δε θα είναι για κανέναν.

Η Mercedes ίσως είναι το φαβορί για μία ακόμα χρονιά, αλλά η γερμανική ομάδα δεν παίρνει τίποτα ως δεδομένο και είναι προετοιμασμένη για μια μεγάλη μάχη. Οι άνθρωποι του Brackley φροντίζουν να εξαφανίσουν τα αρνητικά στοιχεία της W08, ώστε η W09 να είναι ένα πιο «εύκολο» μονοθέσιο. Ο James Allison και η παρέα του εργάζονται πάνω σε αυτό, όσο ο Toto Wolff θεωρεί πως ακόμα και η McLaren θα μπορούσε να απειλήσει την ομάδα του.

Ο επί κεφαλής των Γερμανών θεωρεί δεδομένη τη μεγάλη βελτίωση της βρετανικής ομάδας εν όψει 2018, λέγοντας μάλιστα πως ίσως είναι η τέταρτη ομάδα που θα παλεύει για βάθρα και νίκες, γι’ αυτό δε θα πρέπει να την ξεγράψουν.

Δε θα πρέπει να ξεγράψουμε κανέναν. Σήμερα, όπως είναι τα πράγματα, φαίνονται οι Ferrari και Red Bull ως αντίπαλοι. Πιστεύω ότι θα δούμε μια μάχη μεταξύ των Mercedes, Ferrari και Red Bull Racing, ίσως και η McLaren-Renault μπει σε αυτό το group για τη μάχη του τίτλου. Αυτό θα είναι συναρπαστικό για τους οπαδούς.

Είμαι περίεργος να δω πού είναι θα είναι η McLaren με τη Renault. Δε θα ξέγραφα κανέναν. Οι κανονισμοί θα παραμείνουν ίδιοι, οπότε θα μπορούσε να είναι μια πολύ ανταγωνιστική σεζόν.