Μία είναι η κενή θέση που μένει για να συμπληρωθεί το grid του 2018. Από τη στιγμή που ο Felipe Massa ανακοίνωσε την -οριστική αυτή τη φορά- αποχώρησή του από το άθλημα, αρκετή οδηγοί είναι υποψήφιοι για τη θέση του Βραζιλιάνου, με τους Robert Kubica και Sergey Sirotkin να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες.

Σύμφωνα με το έγκυρο Motorsport, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον επόμενο μήνα για να έχουμε την επίσημη ανακοίνωση. Πριν από μερικές μέρες, διαβάσαμε ότι ο Ρώσος είναι -δυστυχώς για τους περισσότερους από εμάς- το φαβορί, και ο λόγος δεν είναι άλλος από το χρήμα. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για 15 εκατομμύρια από ένα ρωσικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, έτσι η Williams ίσως προσλάβει ακόμα έναν pay driver.

Σίγουρα, ο Lance Stroll έδειξε σημάδια βελτίωσης εντός του 2017, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι δε θα βρισκόταν στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα χωρίς τα λεφτά του πατέρα του, με τις φήμες μάλιστα να λένε πως η Williams πήρε $80 εκατομμύρια από τον Καναδό μεγιστάνα! Ο Kubica έχει προσπαθήσει πάρα πολύ για να επιστρέψει στη Formula 1, έχει δείξει ότι είναι γρήγορος, αλλά η ομάδα του Grove ίσως τα ακυρώσει όλα αυτά για 15 εκατομμύρια.