Παραμένω πεινασμένος, λέει ο Raikkonen

Σχετικά άρθρα

Παρόλο που ο Kimi Raikkonen έχει κλείσει τα 38 του χρόνια, θα βρίσκεται στη Formula 1 και το 2018, παραμένοντας για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στο Maranello. Η απόδοση του Φινλανδού δεν είναι αυτή θα ήθελαν η Ferrari και οι οπαδοί της. Σίγουρα, έχει πραγματοποιήσει μερικές καλές εμφανίσεις, αλλά η ιταλική ομάδα θέλει περισσότερη σταθερότητα από τον «Iceman», όπως μαρτυρά και η βαθμολογική διαφορά των 112 βαθμών από τον Sebastian Vettel.

Τα σχόλια των οπαδών είναι πολλά, με τον Flavio Briatore να υποστηρίζει ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 δεν είναι κατάλληλος οδηγός για τη Scuderia. Ο ίδιος δεν επηρεάζεται από τέτοια σχόλια, και τώρα λέει ότι παραμένει πεινασμένος για νίκες, γι’ αυτό άλλωστε και συνεχίζει να βρίσκεται στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα.

Δε θα ήμουν εδώ στην πίστα την επόμενη χρονιά αν δεν είχα αυτή την πείνα για να κερδίσω. Απολαμβάνω τους αγώνες. Δε θα ντρεπόμουν να πω ότι αυτός είναι ο μόνος λόγος. Όσο υπάρχει η πείνα, θα είναι και ο λόγος που θα δίνω το καλύτερο που μπορώ.

Ο Raikkonen θεωρεί ότι οι μηχανικοί του θα πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά εν όψει του Αυστραλιανού Grand Prix, αφού το ξεκίνημά τους το 2017 δεν ήταν το καλύτερο σύμφωνα με τον ίδιο.

Ξεκινήσαμε τη σεζόν λίγο αργά. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά ήμασταν μακριά από αυτό που θα θέλαμε. Θα πρέπει να κάνουμε τα πράγματα σωστά για τον πρώτο αγώνα. Έχουμε την ταχύτητα, όμως υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να κάνεις εντελώς σωστά. Αν δεν το κάνεις αυτό, τότε θα σου κοστίσει πολλούς βαθμούς.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr