H Ford αυξάνει την παραγωγή του Fiesta λόγω της μεγάλης ζήτησης

Σχετικά άρθρα

Όχι ότι χρειαζόταν αυτή η επιβεβαίωση, αλλά το νέο Fiesta πηγαίνει εξαιρετικά σε πωλήσεις, σε σημείο που προκαλεί “ευχάριστους πονοκεφάλους” στους ιθύνοντες της Ford. Γι’αυτό και για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση του, η Μπλε Οβάλ αυξάνει την παραγωγή του.

Πιο συγκεκριμένα από το εργοστάσιο της εταιρίας στην Κολωνία της Γερμανίας θα βγαίνουν καθημερινά 100 επιπλέον αυτοκίνητα ημερησίως, με την Ford να επεκτείνει τις καθημερινές βάρδιες και να προσθέτει νέες το Σάββατο για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Έτσι, η ημερήσια παραγωγή φτάνει τώρα στα 1.500 αυτοκίνητα.

Και αυτά με τις υπάρχουν εκδόσεις Ford Fiesta, την Titanium, ST-Line και Vignale, καθώς από τα μέσα του επόμενου έτους θα προστεθούν οι Active και ST.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...

Η Ford καθυστερεί το επταθέσιο ηλεκτρικό SUV και ένα νέο ηλεκτρικό pickup λόγω της μειωμένης ζήτησης

Η Ford η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πωλήσεις, ανακοίνωσε σήμερα πως καθυστερεί την κυκλοφορία δύο νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων της, ενός επταθέσιου...