Sainz: Σημαντική η εμπειρία του Hulkenberg

Σχετικά άρθρα

Ένα οδηγικό δίδυμο που θα συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον πάνω του το 2018 είναι αυτό της Renault. Πέρυσι, ο Jolyon Palmer αποδείχθηκε εύκολος αντίπαλος για τον Nico Hulkenberg, ο οποίος κατάφερε να τον κερδίσει στα ίσια, αλλά την επόμενη χρονιά τα πράγματα αναμένεται να είναι πιο δύσκολα για τον Γερμανό.

Η ομάδα του Enstone προτίμησε -σωστά- τη λύση του Carlos Sainz για το δεύτερο μονοθέσιο, κάτι που θα προσθέσει πίεση στον Hulkenberg, αφού ο Ισπανός είναι ένας καλός και γρήγορος οδηγός. Ο 23χρονος θεωρεί πως η εμπειρία του «Hulk» θα βοηθήσει τον ίδιο να γίνει καλύτερος, αλλά και την ομάδα, αφού η υγιής κόντρα μεταξύ δύο οδηγών πάντα ευνοεί τον κατασκευαστή.

Είναι ενδιαφέρον, ήδη ένιωσα τις διαφορές. Όλα σίγουρα θα βοηθήσουν, να παλέψω με έναν που είναι για εφτά ή οχτώ χρόνια στη Formula 1, έχοντας ήδη συνεργαστεί καλά με μια ομάδα όπως έκανε πέρυσι ο Nico. Υπάρχουν μόνο πράγματα για να μάθω και να ανυπομονώ.

Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παλέψουμε σκληρά και αυτό μόνο θα βοηθήσει την ομάδα. Πιστεύω ότι ο Nico καλωσορίζει αυτή την πρόκληση του να με έχει δίπλα του και αυτό μόνο θα ωθήσει την ομάδα μπροστά. Ήδη στο feedback έχουμε πολλές ομοιότητες και αυτό θα μας βοηθήσει όλους.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα