Πριν δύο μήνες είδες την ανανεωμένη έκδοση του Toyota Hilux, που παρουσιάστηκε στην Ταϊλάνδη, και τώρα βλέπουμε τρεις νέες εκδόσεις που έβγαλε στην αγορά της Αυστραλία η ιαπωνική εταιρία.

Αυτές ονομάζονται Rugged, Rugged X και Rogue. Η πρώτη, το αυτοκίνητο με άσπρο χρώμα, διαθέτει διαφορετικό προφυλακτήρα με bull-bars για πρόσθετη προστασία, με την Toyota να επισημαίνει ότι ο προφυλακτήρας δεν επηρεάζει ούτε την προστασία από συγκρούσεις, ούτε την ενεργοποίηση του αερόσακου. Επίσης διαθέτει snorkel, σκαλοπάτια στα μαρσπιέ και μπάρες στο χώρο φόρτωσης.

Συνεχίζοντας με την Rugged X, το αυτοκίνητο με πορτοκαλί χρώμα, διαθέτει νέο προφυλακτήρα με ενσωματωμένη LED μπάρα φώτων, νέα μαύρη μάσκα, και χώρο για βίντζι.

Τέλος, η Rogue έχει πιο ήπια εμφάνιση μιας και διαθέτει μόνο τα σκαλοπάτια στα μαρσπιέ και μπάρες στο χώρο φόρτωσης.

 • cfu

  Το Rugged παρακαλω

 • SAMURAI-66

  Πειραγμενα και ομορφα οτι πρεπει για την μακρινη ηπειρο με της απεραντες αποστασης!
  Και δεν ειναι τυχαια η φροντιδα που δειχνουν οι ιαπωνες της toyota για το κορυφαιο σε πωλησεις μοντελο τους για δευτερη χρονια στην χωρα των αυστραλων με 47.093 αυτοκινητα-(αλλα οπως και συνολικα της toyota το ετος 2017 με 216.566 μοντελα)-γιατι αποτελει σημειο αναφορας στην χωρα τους!!
  ….https://www.motoring.com.au/vfacts-2018-toyota-and-hilux-top-sales-again-110428

 • rous

  Hilux σε έκδοση να μην τουμπαρει έβγαλαν;

 • Mika

  Για τo ασπρο:

  “με την Toyota να επισημαίνει ότι ο προφυλακτήρας δεν επηρεάζει ούτε την
  προστασία από συγκρούσεις, ούτε την ενεργοποίηση του αερόσακου.”

  Toυς πεζους τους ρωτησαν?

  :p