Ο 50-χρονος αστέρας του Hollywood, Jamie Foxx, μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν χάρη στη χρυσή Veyron του και για την Huracan Spyder με Liberty Walk bodykit. Σήμερα, όμως, βλέπουμε τον αμερικάνο ηθοποιό να φωτογραφίζεται δίπλα στο νέο Rezvani Tank, κάτι που φαίνεται ότι αποτελεί το νέο του απόκτημα.

Η Rezvani Motors αποκάλυψε το πρώτο της SUV, το Tank, τον περασμένο Οκτώβριο, και πρακτικά αποτελεί ένα Jeep Wrangler με εξωπραγματικό bodykit. Ο σχεδιασμός του αντλεί έμπνευση από τα στρατιωτικά οχήματα και φέρει θερμική κάμερα μπροστά που προσφέρει νυχτερινή όραση. Μπορεί να κινηθεί σε κάθε έδαφος, με τις πρώτες παραδόσεις του ξεκίνησαν στα τέλη του 2017, με το αυτοκίνητο να διαθέτει body-on-frame σασί αλουμινίου, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τετρακίνηση.

Κίνηση παίρνει από δυο διαφορετικούς κινητήρες, τον V8 6,4-λίτρων απόδοσης 500 ίππων με 583 Nm ροπής και από τον V6 3,6-λίτρων απόδοσης 285 ίππων με 353 Nm ροπής. Μέσα στο 2018 θα προστεθεί ένας ακόμη, δυνατότερος κινητήρας. Η εταιρία αναφέρει το κόστος του αυτοκινήτου ανέρχεται στα 178.000 δολάρια με τον V8 κινητήρα και τις 146.000 δολάρια με τον V6 κινητήρα.

Κλείνοντας, σύμφωνα με τη Wikipedia, το ανάστημα του Jamie Foxx είναι 1,75 μέτρα. Μπορείς να βγάλεις μόνο σου το συμπέρασμα το πόσο “τέρας” είναι το Beast.