Η Rezvani έδωσε δύο νέες teasers φωτογραφίες από το πρώτο της SUV που θα παρουσιάσει αργότερα μέσα στο έτος. Το μοντέλο που ονομάζεται Tank θα προστεθεί στην γκάμα της εταιρίας μαζί με το Beast και από τις φωτογραφίες βλέπουμε πως έχει επιθετικό παρουσιαστικό, με τετράγωνο σχεδιασμό και έντονες ακμές. Ο σχεδιασμός του αντλεί έμπνευση από τα στρατιωτικά οχήματα και φέρει θερμική κάμερα μπροστά που προσφέρει νυχτερινή όραση.

Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν προς τα τέλη του 2017 έχοντας body-on-frame σασί αλουμινίου, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, εκτός δρόμου ανάρτηση και τετρακίνηση. Μπορεί να μεταφέρει έως και πέντε ενήλικες, με την εταιρία να προσφέρει και αλεξίσφαιρο σώμα.

Κίνηση θα παίρνει από δυο διαφορετικούς κινητήρες. Από τον V8 6,4-λίτρων απόδοσης 500 ίππων με 583 Nm ροπής και από τον V6 3,6-λίτρων απόδοσης 285 ίππων με 353 Nm ροπής. Μέσα στο 2018 θα προστεθεί ένας ακόμη, δυνατότερος κινητήρας. Η εταιρία έχει ξεκινήσει ήδη να δέχεται παραγγελίες, με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να δώσουν προκαταβολή 1.000 δολαρίων.