Την US Special Vehicles (USSV) την μάθαμε όταν το 2015 παρουσίασε το Rhino GX. Τώρα η εταιρία βγάζει στην αγορά την Executive έκδοση, που όπως καταλαβαίνεις από το όνομα πρόκειται για την υπερπολυτελή έκδοση του μοντέλου.

Το SUV βασίζεται στο Ford F-Series Super Duty έχει μήκος 6,1 μέτρα, πλάτος σχεδόν 2,5 μέτρα και ύψος 2,26 μέτρα. Κίνηση παίρνει είτε από έναν ατμοσφαιρικό V10 6,8-λίτρων κινητήρα απόδοσης 362 ίππων με 620 Nm ροπής, είτε από έναν turbodiesel V8 6,7-λίτρων που συνδυάζονται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης.

Φορά τεράστια ελαστικά 38″, προσφέρεται σε μόνο τρία εξωτερικά χρώματα και στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις, ανεξάρτητα πίσω καθίσματα, ψηφιακές οθόνες, τηλεόραση 40″, διαχωριστικό ανάμεσα στους μπροστά και πίσω επιβάτες, σύστημα ενδοεπικοινωνίας, ηλιοροφή και δέκτης δορυφορικής τηλεόρασης.

Το ρεζερβουάρ του είναι χωρητικότητας 151 λίτρων, αρκετά μεγάλο ώστε ο οδηγός του να πάει από το Α στο Β σημείο, χωρίς να σταματά κάθε λίγο και λιγάκι για ανεφοδιασμό. Παντελώς άχρηστο και ποζεράδικο αυτοκίνητο από τα λίγα, αλλά σίγουρα εντυπωσιακό. Πόσο κοστίζει; Αναλόγως τον εξοπλισμό του μπορεί να φτάσει και τις 500.000 δολάρια.