Rhino RR01

Σχετικά άρθρα

H Rhino Racing είναι μια εταιρία από την Λιθουανία και παρουσιάζει το RR01, ένα προσιτό σπορ μοντέλο που προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, με τον αγοραστή να το συναρμολογεί μόνος του.

Η βασική έκδοση κοστίζει 25.000 ευρώ και έχει αλουμινένιο monocoque πλαίσιο, roll cage, πολυεστερικό σώμα, ρυθμιζόμενη ανάρτηση με διπλά ψαλίδια, με την “Option 2″ έκδοση να κοστίζει 27.500 ευρώ και να είναι εστιασμένη στη πίστα, έχοντας ζάντες 19”, πολυκαρβονικά παράθυρα, εξαπίστονες δαγκάνες της AP Racing και ζώνες ασφαλείας 6 σημείων.

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης κοστίζει 37.500 ευρώ και μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά. Αποτελείται από τον V10 5,2-λίτρων κινητήρα του Audi R8 που έχει ανακατασκευαστεί πλήρως και έχει βελτιωμένα εσωτερικά μέρη. Αποδίδει 480 άλογα και συνοδεύεται από σειριακό κιβώτιο, αγωνιστική ECU, μπλοκέ διαφορικό, με την κίνηση να στέλνεται στον πίσω άξονα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...