Αλλάζει όνομα η Force India;

Σχετικά άρθρα

To 2008 o Vijay Mallya αγόρασε την ομάδα της Jordan (παλιότερα γνωστή ως Midland και Spyker), και την ονόμασε Force India. Αυτό, όμως, είναι αρκετά πιθανό να αλλάξει από την φετινή χρονιά, καθώς το συμβούλιο της ομάδας έχει εξετάσει το ενδεχόμενο να αλλάξει το όνομά, για να της δώσει μια πιο διεθνή απήχηση, καθώς και να κάνει την ομάδα της Formula 1 πιο ελκυστική για πιθανούς νέους χορηγούς.

Ο σκοπός του Mallya, για το όνομα που έχει σήμερα η ομάδα, ήταν να προσελκύσει Ινδούς χορηγούς, και να φέρει έναν οδηγό στην F1 από την χώρα του. Παρόλο που κάθε χρόνο η ομάδα εμφανίζεται ακόμα πιο δυνατή, με την περσινή να ήταν η καλύτερη, και παρά το γεγονός ότι φέτος πρόσθεσε χορηγούς, όπως οι ειδικοί της τεχνολογίας νερού BWT, η ομάδα δεν είχε μεγάλη επιτυχία φέρνοντας ινδικές εταιρείες.

Σύμφωνα με το παραπάνω έγγραφο που διέρρευσε πρόσφατα, το επίσημο όνομα της Sahara Force India F1 Team φαίνεται ότι αλλάζει σε Force Formula One Team. Όπως φαίνεται η διοίκηση της ινδικής ομάδας αφαιρεί από το επίσημο όνομά της το «India», χωρίς ωστόσο να σημαίνει αυτό ότι κόβει τους δεσμούς της με την ασιατική χώρα, αλλά για να αποκτήσει μία πιο ουδέτερη, διεθνή εικόνα. Με την κίνηση αυτή η ομάδα θέλει να διαφοροποιήσει τη στάση χορηγών αλλά και των θεατών.

Κατά τ’άλλα δεν αλλάζει τίποτα άλλο, με την έδρα της ομάδας να παραμένει το Silverstone, και αν τελικά υπάρξει αλλαγή, αυτή θα γίνει γνωστή κατά την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της ομάδας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr