Mercedes: Θέμα χρόνου το νέο συμβόλαιο του Hamilton

Σχετικά άρθρα

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στο εργοστάσιο της Mercedes. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι η W09 βρίσκεται στα τελικά της στάδια, αφού μένουν μόλις 19 μέρες για να παρουσιαστεί επίσημα, αλλά και με τον Lewis Hamilton, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στα τέλη της φετινής σεζόν.

Οι συζητήσεις με τους υπεύθυνους στην ομάδα βρίσκονται σε καλό δρόμο και η λογική λέει ότι ο Πρωταθλητής θα μείνει τουλάχιστον μέχρι το 2020 στο Brackley. Ο Toto Wolff δηλώνει ότι απλώς είναι θέμα χρόνου, αφού δηλώνει βέβαιος πως τους επόμενους μήνες θα πέσουν κι επίσημα οι υπογραφές.

Ο Lewis έχει γίνει ένας σημαντικός πυλώνας στην ομάδα, είναι προφανές ότι συνεχίζουμε ο ένας με τον άλλον. Οι συζητήσεις προχωράνε σε ένα θετικό πνεύμα. Είναι απλώς θέμα χρόνου, όταν θα το σφραγίσουμε και θα βάλουμε την υπογραφή στα έγγραφα.

Το αφεντικό της γερμανικής ομάδας κάνει μία νύξη στα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει όποιος θέλει να οδηγήσει για τη Mercedes, όντας απολύτως ικανοποιημένος με την απόδοση των Hamilton και Valtteri Bottas.

Κάθε χρόνο θέτουμε στόχους για τους οδηγούς, και πέρυσι πέτυχαν αυτούς τους στόχους. Ο πήχης ανεβαίνει. Αν θέλεις να μπεις στις κατατακτήριες για τη Mercedes, θα πρέπει να είσαι γρήγορος, να μην κάνεις λάθη, να δουλεύεις καλά μέσα στην ομάδα, να έχεις σεβασμό από την ομάδα σου και να έχεις ενέργεια. Όλα αυτά προσπαθούμε να τα καταγράψουμε. Θα δούμε πού θα καταλήξουμε.

ΠηγήMercedes AMG

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...