Ford Edge Titanium Elite

Σχετικά άρθρα

Η Ford στο περιθώριο της έκθεσης του Σικάγο θα παρουσιάσει το Elite πακέτο για το Edge Titanium. Σχεδιασμένο προκειμένου να προσελκύσει καταναλωτές που μπορούν να δώσουν επιπλέον χρήματα για την αγορά ενός Edge, το πακέτο διαθέτει μοναδικά εξωτερικά χρώματα, ζάντες αλουμινίου 20″ και ελαφρώς διαφορετικό μπροστά προφυλακτήρα με μεταλλικά στοιχεία.

Επίσης συναντάμε LED φωτιστικά σώματα, νέα μάσκα, νέο καπό και νέα πίσω πόρτα. Στο εσωτερικό συναντάμε επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, εκεί όπου υπάρχει ένας νέος περιστροφικός επιλογέας. Από πλευρά συστημάτων ασφαλείας εξοπλίζεται με τα συστήματα Evasive Steering Assist, Post-Collision Braking, Adaptive Cruise Control με Stop-and-Go και Lane Centering.

Κίνηση παίρνει από έναν 2,0-λιτρο EcoBoost κινητήρα απόδοσης 250 ίππων με 372 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...