Στις 27 του μηνός η παρουσίαση του ηλεκτρικού Hyundai Kona, με 470 χλμ. αυτονομία

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai μόλις ανακοίνωσε ότι στις 27 Φεβρουάριου θα πραγματοποιήσει τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια της ηλεκτρικής έκδοσης του Kona. Το ντεμπούτο του θα γίνει στην έκθεση της Γενεύης, σε ένα μήνα και θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του χρόνου. Ακόμα μας έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο θα διαθέτει το ηλεκτρικό σύνολο του Ioniq, και θα προσφέρεται με δύο εκδόσεις μπαταριών.

Σύμφωνα με την εταιρία, και με τον κύκλο WLTP η αυτονομία του θα αγγίζει τα 470 χλμ., ενώ μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η βασική μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 39,2 kWh και αυτονομία 240 χλμ., ενώ η μεγαλύτερη θα διαθέτει μπαταρίες 64 kWh, με την αυτονομία του αυτοκινήτου να φτάνει τα 390 χλμ.

https://youtu.be/nsdjK8Xkgdc

Οι προπαραγγελίες του αυτοκινήτου ξεκίνησαν στην αγορά της Νοτίου Κορέας, με την τιμή της πρώτης να ορίζεται στα περίπου €32.200 και την δεύτερης στα €34.000. Τέλος, ο ηλεκτροκινητήρας έχει απόδοση 150 kW ή 204 άλογα, με την κίνηση να περνάει στον εμπρός άξονα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...