Hulkenberg: Ο Sainz δεν με άλλαξε σαν οδηγό

Σχετικά άρθρα

Η ευκολότερη ίσως ενδοοικογενειακή μάχη του 2017 ήταν αυτή ανάμεσα στους Nico Hulkenberg και Jolyon Palmer. Ο Γερμανός κέρδισε κατά κράτος τον Βρετανό, όντας ταχύτερος σε όλες τις κατατακτήριες, με τη Renault να τον αντικαθιστά στο Αμερικανικό Grand Prix, δίνοντας το μονοθέσιό του στον Carlos Sainz, έναν ομολογουμένως καλύτερος και ταχύτερος οδηγός.

Αυτό σίγουρα αύξησε την πίεση στον Hulkenberg, ωστόσο ο 30χρονος δηλώνει ότι ο Ισπανός δεν τον ανάγκασε να δουλέψει περισσότερο για να διατηρηθεί μπροστά, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του Enstone μόνο να κερδίσει έχει από δύο καλούς οδηγούς όπως είναι οι δυο τους.

Νομίζω πως θα ήταν αντιεπαγγελματικό αν θα είχα χαλαρώσει στο ξεκίνημα της σεζόν επειδή υπήρχε η ασφάλεια. Κοιτώντας το πρώτο μισό και τους γύρους στις κατατακτήριες, δεν πιστεύω ότι θα ήμουν πολύ πιο γρήγορος αν είχα έναν πιο ανταγωνιστικό team-mate. Δεν το πιστεύω και είμαι πεπεισμένος ότι δεν είναι έτσι.

Πιέζει και αυτός, πιέζω κι εγώ, πιέζουμε και οι δύο, ώστε να ωφελήσουμε την ομάδα. Είναι πραγματικά σημαντικό για την ομάδα να έχει δύο και όχι έναν οδηγό που πιέζουν τα πάντα προς τα μπροστά.

Ο Sainz συνεχίζει να εγκλιματίζεται στο εργοστάσιο, λέγοντας παράλληλα ότι ο ένας πιέζει τον άλλον, γεγονός που κάνει καλύτερους και τους δύο οδηγούς.

Όλα θα βοηθήσουν σίγουρα. Θέλω να είμαι στο επίπεδο ενός οδηγό που είναι για εφτά ή οχτώ χρόνια στη Formula 1, που έχει δεθεί ωραία με την ομάδα, όπως είναι ο Nico. Υπάρχουν πράγματα να μάθουμε και πράγματα να κοιτάξουμε, οπότε θα ενσωματωθώ στην ομάδα.

Πιέζουμε ο ένας τον άλλον σκληρά, επειδή πιστεύω ότι ο Nico ήδη καλωσορίζει την πρόκληση του να με έχει δίπλα του και όλο αυτό θα πιέσει τα πράγματα προς τα μπροστά. Ήδη στις προσομοιώσεις έχουμε δει πολλές ομοιότητες και αυτό θα βοηθήσει να σημειώσουμε πρόοδο.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr