Η ιστορία θέλει την Stevie Stowell, μια 19χρονη φοιτήτρια από το Μπράιτον της Αγγλίας να πηγαίνει το αυτοκίνητό της, ένα Citroen C1, σε ένα συνεργείο της Kwik Fit, όταν άναψε κάποιο προειδοποιητικό λαμπάκι στον πίνακα οργάνων.

Το συνεργείο από έκανε διάγνωση, της ζήτησε το ποσό των 685 λιρών Αγγλίας (773 ευρώ), προκειμένου να της επισκευάσει το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου τους. Όπως δήλωσε η ίδια:

Δεν έχω γνώση από αυτοκίνητα. Εμπιστεύτηκα λοιπόν αυτό που μου είπαν, ότι πρέπει να πληρώσω για να φτιαχτεί το air condition.

Ο πατέρας της 19χρονης ωστόσο θέλησε να ζητήσει και μια δεύτερη γνώμη και έτσι πήγε το αυτοκίνητο σε έναν 19χρονο μηχανικός της γειτονιάς, ο οποίος εντόπισε πως το πρόβλημα ήταν στο φθαρμένο ρουλεμάν της αντλίας νερού, μιας και το αμάξι δεν είχε κλιματιστικό!

Ο 45χρονος Dean Stowell, ο πατέρας της Stowell, ταξιτζής στο επάγγελμα, πήγε στο συνεργείο της Kwik Fit για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση, με τους ανθρώπους του συνεργείου να αναγνωρίζουν το λάθος τους, και να επιστρέφουν τις 50 λίρες που είχε πληρώσει η φοιτήτρια για τη διάγνωση της βλάβης. Επίσης στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, είπαν πως το ποσό των 685 λιρών ήταν η στάνταρ τιμή για την επισκευή ενός κλιματισμού και πως αν οι μηχανικοί της εταιρίας είχαν ξεκινήσει την εργασία θα είχαν διαπιστώσει το πρόβλημα.