Η Kia teasάρει το K900

Σχετικά άρθρα

Η Kia ετοιμάζεται για την παρουσίαση της δεύτερης γενιάς του K900 (Quoris), και παρότι σήμερα μας δίνει την πρώτη teaser φωτογραφία της λιμουζίνας, δεν μας έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων. Έτσι, αυτά είτε θα γίνουν στην Γενεύη στις αρχές του Μάρτη, είτε στην έκθεση της Νέας Υόρκης, στα τέλη Μαρτίου.

Το νέο αυτοκίνητο λογικά θα μοιράζεται μέρη με το Genesis G90, και σχεδιαστικά θα έχει αρκετές διαφορές από το σημερινό μοντέλο. Μηχανικά το K900 θα συνεχίσει να κινείται με τα ίδια σύνολα, τον 3,3-λίτρων V6 και τον 5,0-λιτρο V8 κινητήρα, απόδοσης 365 και 420 ίππων, όμως θα συνδυάζονται με ένα νέο 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που θα στέλνει την κίνηση στον πίσω άξονα, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει και σύστημα τετρακίνησης.

Τέλος, στο εσωτερικό θα υπάρχει άφθονο δέρμα και ξύλινες επενδύσεις, με την τεράστια οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να κυριαρχεί “αιωρούμενη” στο κέντρο του ταμπλό. Αυτή ελέγχεται από έναν πιεζοπεριστρεφόμενο διακόπτη στη βάση της κονσόλας και πίσω από τον λεβιέ ταχυτήτων, ενώ -μεταξύ άλλων- διαθέτει ηχοσύστημα της Lexicon στον βασικό εξοπλισμό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Cobra GT και σε coupe έκδοση

Η AC Cars έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία της Coupe έκδοση της AC Cobra GT. Όπως η Roadster έκδοση, έτσι και η...

Η BMW teasάρει το Vision Neue Klasse X Concept

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του Vision Neue Klasse X Concept, ενός νέου πρωτότυπου που θα παρουσιαστεί αργότερα φέτος. Η...
Autoblog.gr