Νέο μοντέλο για την Alfa Romeo μέσα στο 2019

Σχετικά άρθρα

Η Alfa Romeo βρίσκεται στον προγραμματισμό για την παραγωγή ενός νέου μοντέλου της στο εργοστάσιο του Cassino. Τα νέα έρχονται από το σωματίο Uilm, το οποίο εξυπηρετεί τα συμφέροντα για πάνω από 2 εκατ. εργαζομένους στην Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του σωματίου Francesco Giangrande δήλωσε πρόσφατα ότι η Alfa Romeo είναι απασχολημένη στο να οργανώσει την παραγωγή ενός τρίτου μοντέλου. Αυτή πιθανότατα δεν θα ξεκινήσει μέσα στο τρέχον έτος, αλλά μέσα στο 2019. O Giangrande τονίζει ότι το καινούργιο αυτοκίνητο θα είναι πραγματική επιτυχία, και έτσι θα έχει επίσης τη δυνατότητα να απορροφήσει νέο προσωπικό, αν και προφανώς όλα εξαρτώνται από την αγορά.

Σήμερα, στο εργοστάσιο του Cassino συναρμολογούνται οι Giulia και Stelvio και για το νέο μοντέλο φημολογείται ότι θα υπάρχει μια νέα γραμμή παραγωγής, καθώς δεν θα βασίζεται στην πλατφόρμα Giorgio, που χρησιμοποιούν τα δύο παραπάνω μοντέλα. Αυτό ενισχύει τις φήμες ότι μιλάμε για τη νέα γενιά της Giulietta, κάτι που ίσως σημαίνει ότι τελικά το νέο ιταλικό hatchback θα είναι μπροστοκίνητο.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τότε μπορούμε να υποθέσουμε πως η Alfa Romeo θα φέρει το νέο μοντέλο στην αγορά στις αρχές του 2020.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr