Η Toro Rosso τρολάρει τη McLaren για τα σημερινά της προβλήματα

Σχετικά άρθρα

Όταν η McLaren υπέγραφε με τη Renault και η Toro Rosso με την Honda, ελάχιστοι θα φαντάζονταν όταν η ιταλική ομάδα θα έχει κάνει περισσότερους γύρους στις πέντε πρώτες ημέρες των δοκιμών. Η φετινή αξιοπιστία του RA618H φαίνεται πως είναι πολύ βελτιωμένη, με τον Pierre Gasly να κάνει 147 γύρους την περασμένη Παρασκευή, και μάλιστα χωρίς πρόβλημα!

Σήμερα, οι δοκιμές ξεκίνησαν ξανά, για το δεύτερο τεστ. Η μέρα δεν κυλάει καθόλου καλά για τη McLaren, μιας και ο Stoffel Vandoorne έχει γράψει μόλις 23 γύρους. Αιτία το ηλεκτρικό πρόβλημα στο power unit, και μάλιστα εις διπλούν, έχοντας σχέση με τις μπαταρίες, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό αν γι’ αυτό υπεύθυνη είναι η McLaren ή η Renault.

Η Toro Rosso δεν έχασε την ευκαιρία, τρολάροντας την ομάδα του Woking. Η ομάδα της Faenza ανέβασε μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας: «All systems Woking, let’s do this». Στη συνέχεια, έβαλε αστερίσκο, γράφοντας σαν σχόλιο «Working». Η McLaren απάντησε μονολεκτικά «Woking» και τέλος η Toro Rosso έκλεισε την μικρή κουβεντούλα αναφέροντας «We hear it’s lovely».

Είναι ωραίο να βλέπουμε τέτοιες «κόντρες» δημοσίως, αλλά σίγουρα και οι άνθρωποι που πληκτρολογούσαν είχαν το ίδιο χαμόγελο μ’ εμάς. Πάντως, η McLaren αναμένεται να είναι σημαντικά πάνω από την Toro Rosso όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr