Δεύτερες δοκιμές Βαρκελώνης 2018: Ημέρα 2η

Σχετικά άρθρα

Ημέρα 2η

Οι καλές καιρικές συνθήκες στο Circuit de Barcelona-Catalunya συνεχίστηκαν σήμερα, βοηθώντας έτσι τις ομάδες να πάρουν δεδομένα για τα μονοθέσια και τα ελαστικά. Βέβαια, τα προβλήματα δεν έλειψαν, κάτι που αφορά κυρίως τη McLaren, που για δεύτερη συνεχόμενη μέρα αντιμετώπισε θέματα με την MCL33.

Ο ταχύτερος οδηγός της σημερινής ημέρας ήταν ο Daniel Ricciardo, καλύπτοντας την ίδια ώρα τη μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στους οδηγούς, σε μια προσπάθεια να κερδίσει το χαμένο χθεσινό έδαφος της Red Bull. 165 γύροι για τον Αυστραλό και χρόνος στο 1:18.047, μια επίδοση που αποτελεί την ταχύτερη που έχουμε δει στην ισπανική πίστα.

Στη δεύτερη θέση ο Lewis Hamilton, που σήμερα οδήγησε το πρωί, με τον Valtteri Bottas να αναλαμβάνει το απόγευμα. Οι δυο τους ολοκλήρωσαν μαζί 175 γύρους για τη Mercedes, σε μια ακόμα πολύ παραγωγική μέρα για τη γερμανική ομάδα. Μία θέση πιο κάτω από τον Φινλανδό, ο Sebastian Vettel που μοιράστηκε την SF71H με τον Kimi Raikkonen, ο οποίος ανέλαβε το απόγευμα, για να δώσει συνολικά 115 γύρους στη Ferrari.

Στην πέμπτη θέση ο Brendon Hartley, όντας αρκετά δραστήριος με την STR13, γυρνώντας 119 φορές. Ο χρόνος του σημειώθηκε με την hypersoft γόμα. Κακή και πάλι η μέρα για τη McLaren. Σήμερα, ο Fernando Alonso βρέθηκε στο cockpit της MCL33, σταματώντας στη Στροφή 7, μετά από διαρροή λαδιού, κάτι που ανάγκασε τους μηχανικούς του να αλλάξουν κινητήρα, κάνοντας μερικούς ακόμα γύρους στο τέλος.

Ο Carlos Sainz είναι έβδομος στον πίνακα των ταχύτερων χρόνων, όμως το πιο σημαντικό για τη Renault είναι ότι πήρε δεδομένα 190 γύρων, αφού ο Nico Hulkenberg πρόσθεσε 102 γύρους στους 88 του Ισπανού. 78 γύρους από τον Romain Grosjean, όταν ο Lance Stroll ολοκλήρωσε τη μέρα στην 10η θέση. Ο Sergey Sirotkin βρέθηκε ξανά στην FW41 και έκανε 80 γύρους, αλλά ήταν και πάλι ο πιο αργός οδηγός.

Ο Esteban Ocon στην 12η θέση, με 130 γύρους για τη Force India, η οποία ακόμα δεν έχει σημειώσει επίδοση στο μέσον του πίνακα. Ο Charles Leclerc πίσω από το τιμόνι της C37, όμως ο Μονεγάσκος βγήκε εκτός στη Στροφή 12, μένοντας ακινητοποιημένος στην αμμοπαγίδα, λίγα λεπτά πριν από τη λήξη της ημέρας.

Οι καλύτεροι χρόνοι

Οι τελικές ταχύτητες

Τα καλύτερα sectors

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...