Δεύτερες δοκιμές Βαρκελώνης 2018: Ημέρα 3η

Σχετικά άρθρα

Ημέρα 3η

Ο καλός καιρός στην πόλη της Βαρκελώνης συνεχίστηκε για μία ακόμα ημέρα, και οι ομάδες προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν ώστε να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα, στην προ-τελευταία ημέρα των δοκιμών. Για μία ακόμα ημέρα, σημειώθηκαν πάρα πολλοί γύροι από τους 13 οδηγούς που πήραν μέρος, εφτά εκ των οποίων κάλυψαν πάνω από 100 γύρους.

Η Ferrari βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα των ταχύτερων χρόνων, με τον Sebastian Vettel να είναι πολύ μπροστά από οποιονδήποτε άλλο. Ο Γερμανός έβαλε την hypersoft γόμα, είχε λίγα καύσιμα στην SF71H και πίεσε το μονοθέσιό του, εκμεταλλευόμενος την ζεστή άσφαλτο, για το 1:17.182, τον καλύτερο χρόνο που έχουμε δει ποτέ στην ισπανική πίστα. Κατά τα άλλα, ο Seb ήταν ο πιο δραστήριος, με 188 περάσματα.

Στη δεύτερη θέση βλέπουμε τον Kevin Magnussen, που ήταν 1,1 δευτερόλεπτα πίσω από τον Vettel. Ο χρόνος του Δανού σημειώθηκε με τα πολύ μαλακά, καλύπτοντας απόσταση 153 γύρων σήμερα, σε μια καλή μέρα για την αμερικανική ομάδα. Μακριά από προβλήματα έμεινε και πάλι η Honda, έτσι η Toro Rosso έκανε 169 γύρους, με τον Pierre Gasly στο τιμόνι, ο οποίος ήταν ο τρίτος ταχύτερος, με την hypersoft γόμα.

Τις θέσεις 4 και 5 καταλαμβάνουν οι οδηγοί της Renault. Η γαλλική ομάδα πήρε δεδομένα 148 γύρων από τους Nico Hulkenberg και Carlos Sainz. Ο Γερμανός οδήγησε το πρωί, για να δώσει τη θέση του στο Sainz για το απόγευμα. Η McLaren χρειαζόταν μια καλή μέρα και την είχε σήμερα. 151 γύροι από τον Stoffel Vandoorne, ενώ το μόνο που σημάδεψε τη μέρα των Βρετανών ήταν ένας έλεγχος που έκαναν επειδή είδαν κάτι στα δεδομένα.

Στην έβδομη θέση ο Marcus Ericsson, που προσέφερε δεδομένα 148 γύρων στην Sauber, προκαλώντας κόκκινη σημαία το απόγευμα, αφού βγήκε εκτός στη Στροφή 4. Ακολουθούν οι δύο οδηγοί της Mercedes. Η γερμανική ομάδα δεν ενδιαφέρθηκε για χρόνους σήμερα, ωστόσο είδες τους οδηγούς της να κάνουν συνολικά 181 γύρους, με τον Valtteri Bottas να ξεκινά τη μέρα και τον Lewis Hamilton να αναλαμβάνει μετά το μεσημέρι.

Ο Robert Kubica βρέθηκε ξανά στο cockpit της FW41, κάνοντας 73 γύρους. Ο Lance Stroll πήρε τη σκυτάλη το απόγευμα, προσθέτοντας άλλους 67 γύρους για την ομάδα του Grove. Ο Sergio Perez στην 11η θέση με 159 περάσματα, ενώ τέλος ο Max Verstappen δεν κυνήγησε χρόνους σήμερα, κάνοντας, όμως, 187 γύρους, σε μια πολύ παραγωγική μέρα για την RBR.

Καλύτεροι χρόνοι

Οι τελικές ταχύτητες

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...