Μπορεί κάποτε να ήταν δύο καλοί φίλοι, αλλά εδώ και μερικά χρόνια οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Η συμβίωσή τους ως team-mates στη Mercedes ήταν αρκετά επεισοδιακή, με τον Γερμανό να αποχωρεί από τη Formula 1 στα τέλη του 2016, αφού κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα, και πολλοί θεώρησαν ότι δεν είχε τα κότσια να μείνει και να το υπερασπιστεί.

Πρόσφατα, ο Πρωταθλητής του 2016 είπε πως το μεγαλύτερο ελάττωμα του Hamilton είναι η έλλειψη σταθερότητας, και ο Βρετανός βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει από την Αυστραλία, λέγοντας πως κάτι τέτοιο δε συμβαίνει, όπως είδαμε και στην περσινή σεζόν, ενώ υποστηρίζει πως ο πρώην team-mate του προσπαθεί να συγκεντρώσει δημοσιότητα γύρω του.

Νομίζω ότι απέδειξα πέρυσι πως αυτό δε συμβαίνει. Υπάρχουν πολλοί που πρέπει να γίνουν πρωτοσέλιδο και αυτός είναι ένας τρόπος για να το κάνεις. Στόχος για φέτος είναι να είμαι ακόμα πιο σταθερός απ’ ό,τι πέρυσι. Πιστεύω πως η σταθερότητα είναι ο βασικός λόγος  που κατάκτησα πέρυσι το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Sebastian Vettel ρωτήθηκε σχετικά για τις αδυναμίες του αντιπάλου του, απαντώντας πως δεν έχει πολλές. Ωστόσο, είπε πως όλοι οι οδηγοί έχουν αδύναμα σημεία και πως ο ίδιος επικεντρώνεται μόνο στον εαυτό του.

Δεν υπάρχουν πολλές αδυναμίες. Πιστεύω ότι έχει κάνει καλή δουλειά για πολλά χρόνια τώρα. Είναι λίγο περίεργο να απαντάς σε τέτοιες ερωτήσεις όταν έχεις το άτομο δίπλα σου. Αλλά, δεν υπάρχουν πολλές αδυναμίες. Είμαι σίγουρος πως όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας.

Ίσως, κάποιες είναι μέρος του χαρακτήρα μας, της οδήγησής μας, αλλά ειλικρινά δεν το σκέφτομαι πολύ αυτό. Σκέφτομαι αρκετά τον εαυτό μου, προσπαθώντας να γίνω καλύτερος και αυτό που πιστεύω ότι χρειάζεται βελτίωση. Δεν είναι στο χέρι μου να σκέφτομαι τους άλλους, οπότε προσπαθώ να τελειώσω το πιάτο μου.