Ολοκληρώθηκε εντός Φεβρουαρίου από την Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη, η παράδοση των 143 Ασθενοφόρων Οχημάτων τύπου Peugeot Boxer, δωρεά προς το ΕΚΑΒ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Τόσο τα νέα αυτά Ασθενοφόρα, όσο και οι προσφερόμενες υπηρεσίες της προς τον τελικό χρήστη, χαρακτηρίστηκαν από τα στελέχη του ΕΚΑΒ ως οχήματα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εναρμονισμένα/ες πλήρως με τις ανάγκες και τις τεχνικές προδιαγραφές που χρησιμοποιήθηκαν από το ΕΚΑΒ για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δωρεάς.

Στόχος της Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη ήταν να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ που δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα στο κοινωνικό έργο που επιτελούν και δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός και για την εύρυθμη λειτουργία των οχημάτων αυτών, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, για όλη τη διάρκεια ζωής τους ως Ασθενοφόρα.

 • Anestis Genk

  Πληρώματα έχουμε;

  • SAMURAI-66

   Τωρα τρεχει ενα σχετικο ΑΣΕΠ για προσληψεις προσωπικου δημοσιου και ισως ειναι μεσα και τα ατομα που ζητουν.
   Σε διαφορετικη περιπτωση τα γνωστα….θα …σιγα το προβλημα!

 • το ακουσα το πρωι στο ραδιοφωνο αυτο…και αν δεν κανω λαθος εχουν και 8 χρονια εγγυηση !!!!

  • Mika

   Eιναι καλα γενικα αυτα, η θα χαλανε καθε λιγο?

  • δεν γνωριζω …

 • a_f_a

  απλά να τα προσέχουν μη τα παρταλέψουν σα το κωλαυτοκίνητά τους, λες και ειναι βανακια καμιας κωλομεταφορικής, βρωμικα, χτυπημένα, γδαρμένα.

 • Pavlos

  Ας ελπίσουμε ότι τα παλαιότερα οχήματα θα επισκευασθούν και θα καλύψουν ανάγκες σε περιοχές της επαρχίας που τόσα χρόνια έχουν ανάγκη αλλά δεν είχαν ασθενοφόρα…

  ΥΓ. Σήμερα το πρωί είδα ασθενοφόρο στη γειτονιά που περίμενε για κλήση, με 2 άτομα πλήρωμα. Και τα δύο άτομα κάπνιζαν… Άσχημη εικόνα για άτομα του κλάδου υγείας… (όπως και οι γιατροί, νοσηλευτές που καπνίζουν).

  • a_f_a

   ασε,,, έχω τη γυναίκα μου ξένη εδώ και οποτε βλεπει πληρωμα ασθενοφόρου ή αστυνομικους με τις φραπεδουμπες σε φάση νταγκλα ή ακόμα και ομαδα Δ στη μηχανή με το πακετάκι φρεντο να κραταει ο πίσω μου λεει “καλά τι κάνουν…;;;”
   τι να της πω;
   οταν τα σωματα ασφαλείας και υγειας έχουν τετοια εικόνα τι να λέμε…