Έτσι οι αυτοκινητοβιομηχανίες τρόλαραν φέτος την Πρωταπριλιά

Σχετικά άρθρα

1η Απριλίου σήμερα, η παγκόσμια ημέρα του ψέματος, και αφού πω καλό μήνα, θα σου πω καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα και να μην πιστέψεις ότι διαβάσεις σήμερα στο internet, μιας και πολλοί θα προσπαθήσουν να σε κοροϊδέψουν.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν σε τρολάρουν είναι φυσικά και οι αυτοκινητοβιομηχανίες και ας δούμε τι τρολαρίσματα ετοίμασαν φέτος προκειμένου να σε ξεγελάσουν.

Porsche

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό τρακτέρ ετοίμασε η Porsche. Το ονομάζει Mission E Tractor, αποδίδει 700 άλογα και θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα The Farming E.

Honda

Την ανοικτή έκδοση του CR-V ετοίμασε η Honda ως απάντηση προς το ανοικτό Land Rover Evoque. Το ιαπωνικό crossover ωστόσο δεν θα περάσει στη παραγωγή, μιας και πρόκειται μονάχα για την πρωταπριλιάτικη φάρσα της εταιρίας.

Aston Martin

Η Aston Martin παρουσίασε το Project Sparta, ένα monster truck απόδοσης 1.110 ίππων. Το μοντέλο βασίζεται στην DBX και φορά τον υβριδικό 6,5-λίτρων κινητήρα της Valkyrie AMR Pro. Στόχος του είναι να συμμετέχει στο πρωτάθλημα Monster Jam που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

BMW

Η BMW δηλώνει πως θα προσφέρει ως αξεσουάρ στην X2 το συγκεκριμένο καμουφλάζ. Το ονομάζει Digital Camo, κοστίζει 4.500 ευρώ και σύμφωνα με την εταιρία, το πολυχρωματικό ματ φιλμ παραπέμπει σε ψηφιακό καμουφλάζ που αναδεικνύει τις αθλητικές αναλογίες της BMW X2.

BMW Motorrad

Η BMW Motorrad από τη μεριά της προσφέρει έναν φορητό τρισδιάστατο εκτυπωτή που μπορεί να εκτυπώσει σχεδόν κάθε ανταλλακτικό των μοτοσυκλετών της BMW, όπως το καπάκι βαλβίδας, τον επιλογέα ταχυτήτων και το κάρτερ λαδιού.

McLaren

Η McLaren με ένα video που ετοίμασε μας δείχνει τους τρόπους που έχει σκεφτεί προκειμένου να αυξήσει την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων της στα κεντρικά της, στο McLaren Technology Center.

Lexus

https://youtu.be/s0Uxzh1E94U

Η Lexus θέλοντας να προσφέρει το τέλειο όχημα για κάθε πελάτη της, συνεργάζεται με την εταιρία γονιδιωματικής 23andMe και προσφέρει το πρόγραμμα Genetic Select. Ο πελάτης δίνει απλώς το σάλιο του και η Lexus πλέον γνωρίζει τα πάντα γι’αυτόν μέσω του DNA του, προσφέροντας έτσι το κατάλληλο όχημα για το DNA του.

Hyundai

Η Hyundai πάλι ετοίμασε την Cacao Corner, μια στροφή που είναι στρωμένη με κακάο. Εκεί το i30 N έκανε τις τελικές δοκιμές εξέλιξης προκειμένου να γίνει ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα του γαλαξία.

Skoda

Η Skoda από την δική της μεριά ετοίμασε κάτι για τους γονείς-οδηγούς. Ένα σύστημα που εξαλείφει την φασαρία που παράγουν τα παιδιά στο πίσω κάθισμα.

Seat

Η Seat δημιούργησε την έκδοση Copper του Arona που φέρει μια ειδική θυρίδα κερμάτων στα αριστερά του επιλογέα ταχυτήτων, με τον οδηγό να πρέπει να ρίχνει κέρματα του 1 και των 2 λεπτών του ευρώ προκειμένου να μπορεί να λειτουργεί ο κινητήρας.

MG

Η MG στη προσπάθειά της να βρει εναλλακτικές λύσεις στη κατανάλωση καυσίμων των μοντέλων της προσφέρει πλέον έναν κινητήρα που λειτουργεί καταναλώνοντας κοπριά των αλπακά. Σύμφωνα με την MG, η επιλογή της συγκεκριμένης κοπριάς έγινε επειδή δεν χρειάζεται χρόνος “ωρίμανσης” προκειμένου να μετατραπεί σε καύσιμο.

Renault

Η Renaul Sport αποφάσισε να περάσει στη παραγωγή την RS έκδοση του επαγγελματικού Kangoo. Το μοντέλο διαθέτει φαρδύτερο αμάξωμα, ανασχεδιασμένα συστήματα ανάρτησης και πέδηση. Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, στην Sport που φορά τον 1.600αρη dCi κινητήρα του Megane GT, όπως στην Trophy-R που φορά τον 1.8 TCe κινητήρα του Megane RS απόδοσης 280 ίππων.

Και οι δύο εκδόσεις εφοδιάζονται με το σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης 4Control και με σύστημα launch control. Η Renault συνεχίζει το τρολάρισμα, λέγοντας πως το Kangoo RS θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στα πλαίσια του Grand Prix του Μονακό (24-27 Μαΐου) πραγματοποιώντας μερικούς γύρους στα χέρια του οδηγού της Renault Sport Formula 1 Team, Carlos Sainz.

Το παρόν άρθρο θα ανανεώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν προκύψουν και άλλες φάρσες από άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...