Ο Vettel υπερασπίζεται τον Hamilton μετά από «καυτή» ερώτηση

Σχετικά άρθρα

Επεισοδιακός ήταν ο δεύτερος αγώνας της σεζόν στο Μπαχρέιν. Κερδισμένος ήταν ο Sebastian Vettel, που πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, ανοίγοντας τη βαθμολογική του διαφορά από τον Lewis Hamilton στους 17 βαθμούς. Πίσω του, είδαμε αρκετό δράμα, με τους Max Verstappen και Hamilton να έχουν επαφή στην πρώτη στροφή, κάτι που οδήγησε τελικά σε εγκατάλειψη του Ολλανδού.

Αυτό θα μπορούσε να στοιχίσει και τον Βρετανό, ο οποίος εκνευρίστηκε από την ενέργεια του 20χρονου, αποκαλώντας τον στη συνέχεια «d***head». Στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα, ο Πρωταθλητής ρωτήθηκε σχετικά, ωστόσο δεν πρόλαβε να απαντήσει, διότι το έκανε ο Vettel.

Ο Γερμανός εμφανίστηκε ενοχλημένος από την ερώτηση, λέγοντας πως οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να δημιουργήσουν αντιπαλότητες από μία λέξη που προήλθε σε μια πολύ έντονη στιγμή.

https://www.youtube.com/watch?v=aAR-_loNDeU

Μπορώ να το απαντήσω εγώ αυτό; Νομίζω ότι δεν είναι δίκαιο. Εννοώ ότι δεν ξέρω τι έκανε ο Lewis. Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση, παλεύουμε με κάποιον, είμαστε ρόδα με ρόδα μερικές φορές, είναι πολύ κλειστή μάχη και έχεις πολλή αδρεναλίνη.

Αν το συγκρίνετε με το ποδόσφαιρο και βάλετε ένα μικρόφωνο στο στόμα ενός ποδοσφαιριστή, πιστεύετε πως ό,τι λέει είναι ωραίο μετά από το τάκλιν ενός ποδοσφαιριστή ή αν του κάνει φάουλ; Δε νομίζω ότι είναι δικαιολογημένο να μας κάνετε τόσο σκ@τ@ ερωτήσεις και να δημιουργείτε ιστορία από το τίποτα, αν απλώς τρέχουμε, είμαστε γεμάτοι αδρεναλίνη και κάποιες φορές λέμε τέτοια.

Εννοώ ότι, αν σε χτυπήσω στο πρόσωπο, δεν πρόκειται να πεις «ωχ, Sebastian, αυτό δεν ήταν σωστό». Είναι ανθρώπινη αντίδραση.

Ο πιλότος της Mercedes θεωρεί ότι ο Verstappen δεν τον σεβάστηκε, με το λάθος του να οδηγεί τελικά στη δική του εγκατάλειψη, γι’ αυτό και λέει πως ο Ολλανδός θα πρέπει να γίνει πιο ώριμος στο μέλλον.

Θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των οδηγών. Και τελικά, ίσως θα πρέπει να πάω και να δω ξανά τι έγινε, αλλά δε νομίζω πως ό,τι έγινε, έγινε με σεβασμό. Ήταν ένας ανόητος ελιγμός για τον εαυτό του, επειδή δεν τερμάτισε τον αγώνα. Και προφανώς κάνει αρκετά λάθη τελευταία, έτσι ήταν αχρείαστο για τον εαυτό του να το κάνει.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Verstappen πιστεύει πως δεν έκανε κάτι λάθος, αφού δηλώνει πως έδωσε αρκετό χώρο στον Hamilton.

Βγήκα καλά από την τελευταία στροφή, οπότε πήγα για την εσωτερική. Ο Lewis προσπάθησε να πάει από την εξωτερική, αλλά σ’ εκείνο το σημείο ήμουν μπροστά. Νομίζω ότι ο Lewis είχε αρκετό χώρο στα αριστερά του, αλλά ακούμπησα με τον αριστερό τροχό μου και κατέστρεψα τον διαχύτη μου. Νομίζω πως, αν ήταν διαφορετικά, θα έλεγε κάτι. Από την πλευρά μου, του έδωσα αρκετό χώρο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα