Αυτοκίνητο χτυπά και τραυματίζει μοτοσικλετιστή

Σχετικά άρθρα

Ένα video που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου θα δούμε στη συνέχεια. Πρωταγωνιστές ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα, δίχως να έχουμε όλη την ιστορία στις οθόνες μας. Δεν γνωρίζουμε πώς ξεκινούν τα νεύρα, με τον μοτοσικλετιστή να πηγαίνει στη συνέχεια δίπλα από το Mazda3 και να το χτυπά πριν από το φανάρι.

Ο οδηγός του ιαπωνικού αυτοκινήτου αντέδρασε, κόβοντας το τιμόνι δεξιά, σε σκοπό να χτυπήσει την Suzuki GSX-R1000, όπως κι έκανε. Ο μοτοσικλετιστής, ονόματι Darin Hendrickson, πέφτει στο έδαφος, ζητώντας στη συνέχεια βοήθεια από τους διερχόμενους οδηγούς, αφού είχε σπάσει μερικά κόκαλα.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Sarasota της Φλόριντα των ΗΠΑ, και η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό του Mazda. Σύμφωνα με τον Hendrickson, ο οδηγός τον προκάλεσε, αφού φρέναρε δίχως λόγο μπροστά του, και ο ίδιος ήθελε απλώς να σταματήσουν για να λύσουν τις διαφορές τους.

Αν αυτό έχει κάποια σημασία για ‘σένα, το μητρώο του Hendrickson δεν είναι πεντακάθαρο: εκτός από τις κατηγορίες για γρήγορη και απρόσεκτη οδήγηση, έχει φύγει από ατύχημα χωρίς να δώσει πληροφορίες, έχει πιαστεί να παραβιάζει το κόκκινο φανάρι, ενώ τον έχουν βαρύνει στο παρελθόν κατηγορίες για κλοπή και διάρρηξη με επίθεση.

ΠηγήFacebook

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...