Δύο εβδομάδες μετά τις teasers φωτογραφίες, η MG θα παρουσίασε σήμερα στην έκθεση του Πεκίνου το X-Motion concept. Αυτό θα αποτελεί έμπνευση για την έκδοση παραγωγής του μοντέλου, όταν αυτή παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Το X-Motion ακολουθεί την σχεδιαστική ταυτότητα που παρουσίασε η εταιρία με το ηλεκτρικό E-Motion, και από τις φωτογραφίες βλέπουμε αυτό να διαθέτει μια μεγάλη εμπρός μάσκα που ενσωματώνει το σήμα της εταιρίας, λεπτά φωτιστικά LED σώματα και μυώδες καπό. Συνολικά, έχει τολμηρό, κυρίαρχο σχεδιασμό, που μεταφέρει μια αίσθηση κίνησης ενός ρευστού, με τις χαρακτηριστικές ζάντες αλουμινίου να έχουν σχέδιο “τυφώνα”.

Το “Χ” στο όνομα του πρωτοτύπου αντιπροσωπεύει τις ατελείωτες δυνατότητες για το πώς οι άνθρωποι μπορούν να σχετίζονται με το σχέδιο του αυτοκινήτου. Η έκδοση παραγωγής θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της γκάμας των μοντέλων της εταιρίας.

Το αυτοκίνητο βασίζεται στο Roewe RX8, το οποίο είναι ένα μεγάλο SUV που κυκλοφορεί αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας, ενώ θα χρησιμοποιεί και τα μηχανικά του μέρη. Το RX8 φοράει έναν 2,0-λιτρο turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 225 ίππων και 360 Nm ροπής.