Η Timeless Kustoms στην SEMA του 2016 είχε παρουσιάσει αυτήν την Mustang του 1968. Το εντυπωσιακό αυτό restomod ονομάζεται Vicious, με την εταιρία να έχει αφαιρέσει την εργοστασιακή οροφή, να έχει τοποθετήσει μια νέα, νέο bodykit, με το σασί να είναι ειδική δημιουργία της Art Morrison, με τις Ridetech Triple ρυθμιζόμενες αναρτήσεις να προέρχονται από μια Corvette.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας 5,1-λίτρων V8 κινητήρας της Ford Performance που φορά διπλά Precision Turbo και ένας κομπρέσορας της Magnuson TVS. Αποδίδει περισσότερα από 1.000 άλογα και συνδυάζεται με ένα σειριακό εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς.

Οι ζάντες είναι 19″, με τις μπροστά να φορούν ελαστικά διαστάσεων 305/30 και τις πίσω 355/30. Φρενάρει με carbon κεραμικά φρένα 394 mm, με εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά και τετραπίστονες πίσω. Το εσωτερικό υπάρχουν κόκκινες επενδύσεις, ψηφιακός πίνακας οργάνων, τριάκτινο τιμόνι της Sparco με τεράστια paddles.

  • SAMURAI-66

    Εκπληκτικο προτζεκτ σε καθε σημειο του με εικονα που σε ξεσηκωνει,μονο που ο θυσαυρος που ζητουν για να το κανεις δικο σου προυποθετει να γινεις ο…..αλη μπαμπα με τους σαραντα κλεφτες!

  • Roadie Wheels

    Το εσωτερικό όλα τα λεφτά :-)