Μέχρι το τέλος του 2018 έχουν ισχύ τα συμβόλαια των Lewis Hamilton και Valtteri Bottas, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε ανακοινώσεις από τη Mercedes εντός της χρονιάς. Όσον αφορά τον Βρετανό, μάλλον είναι θέμα χρόνου να συμβεί αυτό, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη για την ώρα.

Για τον Φινλανδό, τα πράγματα δεν είναι τόσο τυπικά, μιας και ίσως αντικατασταθεί εν όψει του 2019. Ο Daniel Ricciardo θα μπορούσε, για παράδειγμα, να αποτελέσει μια επιλογή, με το όνομα του Αυστραλού να συνδέεται πρόσφατα με τη Ferrari, καθώς γράφτηκε πως οι δύο πλευρές υπέγραψαν ένα συμφωνητικό, κάτι που διέψευσε ο οδηγός της Red Bull.

Το αφεντικό των Γερμανών, Toto Wolff, επισημαίνει πως αυτή τη στιγμή δεν κοιτάζει κάπου αλλού, ενώ λέει ότι υπάρχουν και οι επιλογές των Esteban Ocon και George Russell, οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας.

Δεν κοιτάζουμε οδηγούς έξω από τη Mercedes αυτή τη στιγμή, επειδή, κατ’ αρχάς πρέπει να υποστηρίξουμε τους δύο οδηγούς μας, αυτή είναι η προτεραιότητα. Είναι σαν να είσαι ευτυχισμένος με την γυναίκα σου, δεν κοιτάς αλλού. Είμαστε με δύο συζύγους ή τρεις (συμπεριλαμβανομένου του Esteban Ocon), δεν το κοιτάμε αυτό. Δώστε μας μερικούς ακόμα αγώνες, ας ξεκινήσει η ευρωπαϊκή περιοδεία, ας πάμε στον Καναδά και μετά τον Ιούλιο θα έχω μια καλύτερη εικόνα.

Είναι ένα καλό πρόβλημα να έχεις. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το πώς τα έχει καταφέρει ο Valtteri, ενώ δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τον Lewis· είναι ο καλύτερος από τους τωρινούς οδηγούς κατά τη γνώμη μου, και μετά έχουμε κάποιους μικρούς όπως ο Ocon και ο George. Είμαι αισιόδοξος σχετικά με το μελλοντικό δίδυμο της Mercedes.

Όσον αφορά την καθυστέρηση των ανακοινώσεων για την ανανέωση του Hamilton, ο Wolff δηλώνει πως βασική προτεραιότητα έχει η ανταγωνιστικότητα του μονοθεσίου, δηλώνοντας βέβαιος πως μόνο τα τυπικά απομένουν για να πέσουν οι υπογραφές.

Δεν έχουμε μιλήσει τώρα για αρκετές ημέρες ή εβδομάδες, επειδή είχαμε τόσο έντονη δράση μαζί με την ομάδα και όλη η προτεραιότητα βρέθηκε εκεί, και αυτό είναι που κάνουμε. Είμαστε πολύ καλά ευθυγραμμισμένοι στο τι περιμένουμε ο ένας από τον άλλον στο μέλλον και απλώς βρίσκουμε χρόνο να καθίσουμε κάτω.