Ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος Lightweight παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο project, που συνδυάζει τη BMW 2 Series Convertible και τη M2. Το αποτέλεσμα ονομάζεται Hillary, και κάτω από το καπό του αυτοκινήτου υπάρχει ο 3,0-λιτρος biturbo εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας, απόδοσης 422 ίππων και 600 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, προερχόμενο από την M4 GTS, με τους άξονες και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης να είναι της M2.

Η Lightweight τοποθετεί εξάτμιση τιτανίου, με το αυτοκίνητο να πατάει στα Clubsport coilover αμορτισέρ της Bilstein. Το αυτοκίνητο διαθέτει τα εργοστασιακά φρένα, αλλάζοντας τα τακάκια της Endless, ενώ οι ρυθμίσεις του ABS είναι από την M4 GTS. Η M2 Convertible της Lightweight διαθέτει carbon καπό, εμπρός splitter, μάσκα, διαχύτη και πίσω αεροτομή. Ομοίως στο εσωτερικό, υπάρχουν carbon λεπτομέρειες, με τα καθίσματα να είναι επενδυμένα με μαύρο δέρμα.

Ο οίκος αναφέρει ότι η M2 Convertible είναι ένα one-off project και σύμφωνα με τον Lightweight το κόστος της ανέρχεται στα €75.000.