Aston Martin V12 Vantage V600. Χειροκίνητο με 600 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Aston Martin επαναφέρει το όνομα V600 παρουσιάζοντας την V12 Vantage V600, την “πιο απόλυτη Vantage” όπως την παρουσιάζει η βρετανική εταιρεία.

Δημιουργίας του τμήματος Q, θα κατασκευαστεί σε μόλις 14 μονάδες (7 coupe και 7 roadster) με το σώμα του αυτοκινήτου να είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από carbon. Διαθέτει φουσκωμένο καπό με εισαγωγές αέρα, νέα γρίλια, carbon διαχύτη, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου και στο εσωτερικό υπάρχουν carbon μέρη, σκούρα ανοδιωμένα αλουμινένια διακοσμητικά και δερμάτινες επενδύσεις.

Κίνηση παίρνει από τον V12 6,0-λίτρων απόδοσης 600 ίππων που συνδυάζεται με 7-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Η Aston Martin δέχεται από σήμερα παραγγελίες για την V12 Vantage V600 με τις παραδόσεις της να ξεκινούν κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin teasάρει το νέο V12 κινητήρα της Vanquish

Η Aston Martin είναι μια μάρκα που έχει σχετικά σύντομη ιστορία όσον αφορά τους δωδεκακύλινδρους κινητήρες. Το πρώτο μοντέλο παραγωγής κυκλοφόρησε μόλις πριν 25...

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...