Ανάκληση 1.892 SEAT Ibiza και Arona στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε την ανάκληση 1.892 SEAT Ibiza και Arona MY2018 λόγω του προβλήματος με τις πίσω ζώνες ασφαλείας.

Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, είναι πιθανό – με συγκεκριμένο συνδυασμό επιβατών στα πίσω καθίσματα και σε συγκεκριμένη κατάσταση οδήγησης – η διπλή πόρπη της πίσω αριστερής ζώνης να ανοίξει ακούσια. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκύψει όταν το κεντρικό και το αριστερό κάθισμα είναι ταυτόχρονα κατειλημμένα. Σε περίπτωση βλάβης, ο επιβάτης που βρίσκεται στην πίσω αριστερή πλευρά δεν προστατεύεται πλέον από το σύστημα συγκράτησης σε συμβάν ατυχήματος ή απότομου φρεναρίσματος, επομένως υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών SEAT Service, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στην γραμμή εξυπηρέτησης SEAT Line 800 11 80000, είτε ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής επικοινωνίας SEAT στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.seat.gr/corporate/contact-us.html.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στα 360 kW ο ισχυρότερος ταχυφορτιστής στην Ελλάδα

Ο ΣΕΑ στον Κορινό, που βρίσκεται στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, διαθέτει πλέον τον ισχυρότερο DC ταχυφορτιστή στην Ελλάδα, ο οποίος ανήκει στο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών...

Η Jeep ανακαλεί 105.106 Wagoneer και Grand Wagoneer

Η Jeep ανακοίνωσε πως ανακαλεί παγκοσμίως 105.106 Wagoneer και Grand Wagoneer που κατασκευάστηκαν μεταξύ 24 Φεβρουαρίου 2021 και 11 Σεπτεμβρίου 2023. Αιτία της ανάκλησης είναι...
Autoblog.gr