Συνεργασία Apple και Volkswagen στις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης

Σχετικά άρθρα

Η Apple θα συνεργαστεί με την Volkswagen, προκειμένου να δημιουργήσει αυτόνομα λεωφορεία για τις μετακινήσεις των εργαζομένων της στις εγκαταστάσεις της. Τα λεωφορεία που θα είναι έτοιμα προς παράδοση το 2019, θα βασίζονται στο Τ6 Transporter της Volkswagen.

Η Apple ήθελε να κατασκευάσει τα δικά της αυτοκίνητα, με μια ομάδα που θα μετρούσε πάνω από 1.000 άτομα. Όταν αυτό αποδείχτηκε περίπλοκο, προσπάθησε να συνεργαστεί με μια εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων, όπως η BMW και η Mercedes, αλλά στις εταιρείες αυτές δεν άρεσε ότι η Apple ήθελε να ελέγξει τα δεδομένα των αυτοκινήτων και το σχεδιασμό.

Η Apple δεν έχει πια κανένα σχέδιο να κατασκευάσει αυτοκίνητο, πέρα από τα ηλεκτρικά λεωφορεία που αναπτύσσει με τη Volkswagen, κάτι που απέχει πολύ από την ολογραφική παρουσίαση στα παράθυρα και το εσωτερικό που θα μοιάζει με σαλόνι, που τα αυτοκίνητά της υποτίθεται ότι θα είχαν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...
Autoblog.gr