Γυναίκα κατέστρεψε ένα Ford Model A

Σχετικά άρθρα

Ορισμένα κλασικά αυτοκίνητα είναι ανεκτίμητα. Όχι μόνο επειδή κοστίζουν πολλά χρήματα, αλλά και επειδή έχουν μακρά ιστορία. Αυτό ισχύει περισσότερο, όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εδώ και δεκαετίες μέσα σε μια συγκεκριμένη οικογένεια. Κάπως έτσι πρέπει να αισθάνεται η οικογένεια Smith, η οποία είχε στη κατοχή της ένα Ford Model A για περισσότερα από 45 χρόνια.

Ο William Smith, ο σημερινός ιδιοκτήτης του Ford Model A είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του στο πλάι του δρόμου, προκειμένου να μεταβεί σε ένα κοντινό κτίριο για να κάνει κάτι δουλειές. Λίγα λεπτά αργότερα άκουσε έναν τρομερό ήχο και όταν βγήκε έξω στον δρόμο να δει τι συνέβη, με μεγάλη του θλίψη ανακάλυψε πως μια γυναίκα οδηγός ενός Toyota Corolla, είχε πέσει πάνω στο ιστορικό αυτοκίνητό του.

Το Ford Model A υπέστη σοβαρές ζημιές, καταστρέφοντας το ολοσχερώς. Από το ατύχημα στράβωσε το πλαίσιο του αυτοκινήτου, έσπασε το μπλοκ του κινητήρα, έσπασαν και οι τέσσερις τροχοί, ενώ σπασμένο είναι και το διαφορικό.

Η οικογένεια θέλει να επανακατασκευάσει το Model A που εκτός από πολλά χρήματα, θα χρειαστούν και αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθούν όλες αυτές οι εργασίες επισκευής.

Η γυναίκα προσπάθησε να φύγει από το σημείο του ατυχήματος, αλλά τελικά οι αστυνομικοί την συνέλαβαν. Όπως τους είπε, ασχολούνταν με το κινητό της τηλέφωνο τη στιγμή που έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στο ιστορικό μοντέλο της Ford.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mazda EZ-6

Τον προηγούμενο μήνα, στο περιθώριο της έκθεσης του Πεκίνου, η Mazda παρουσίασε το EZ-6, ένα σεντάν μοντέλο που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda...