Η BMW προσθέτει την Edition Metropolitan για τη Σειρά 1, παρουσιάζει την X3 M40d

Σχετικά άρθρα

Η BMW συνεχίζει τη βελτίωση των κινητήρων της για να πληρούν τους νέους κανονισμούς εκπομπών ρύπων και από τον Ιούλιο του 2018, όλα τα βενζινοκίνητα και plug-in υβριδικά μοντέλα θα διαθέτουν στάνταρ φίλτρο σωματιδίων, για να συμμορφώνονται με το πρότυπο Euro 6d-TEMP. Η τεχνολογία BluePerformance, συμπεριλαμβανομένου του SCR καταλυτικού μετατροπέα με AdBlue, αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των μοντέλων πετρελαιοκινητήρων της BMW από τον Μάρτιο του 2018.

Αρχικά, η γερμανική εταιρία παρουσιάζει την έκδοση Edition Metropolitan για την Σειρά 1, η οποία βρίσκεται στην αγορά από το καλοκαίρι του 2011. Αυτή είναι διαθέσιμη τόσο σε 3-θυρο, όσο και σε 5-θυρο τύπο αμαξώματος και διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, όπως εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, αναβαθμισμένο πίνακα οργάνων, σύστημα πλοήγησης και το σύστημα comfort access. Η Edition Metropolitan προσφέρεται με όλους τους κινητήρες, εκτός της M140i, ενώ διαθέτει και επιπλέον συστήματα ασφαλείας.

Ακόμα, η BMW παρουσιάζει την X3 M40d, η οποία χρησιμοποιεί το ίδιο μηχανικό σύνολο με την X4 M40d. Έτσι, κάτω από το καπό υπάρχει ένας 3,0-λιτρος turbo κινητήρα πετρελαίου με 326 άλογα και 680 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,9 δευτερόλεπτα, με την τελική τους ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Η X4 πλέον είναι διαθέσιμη στη νέα xDrive30d έκδοση, η οποία κινείται από τον παραπάνω 3,0-λιτρο κινητήρα, απόδοσης 265 ίππων και 620 Nm ροπής, επιταχύνοντας από 0-100 χλμ/ώρα σε 5,8 δευτ.

Συνεχίζοντας, η BMW κάνει στάνταρ από τον Ιούλιο του 2018 το 8-τάχυτο Steptronic αυτόματο κιβώτιο στα εξής μοντέλα: 120i, 320i Gran Turismo, 320i xDrive Gran Turismo, 320i xDrive Sedan και Touring, 330i Sedan και Touring, 340i Sedan και xDrive Sedan. Ακόμα, έξι εκδόσεις για την Σειρά 4 έχουν στάνταρ το εν λόγω κιβώτιο, και είναι οι: 420i Convertible, 420i xDrive Gran Coupe, 430i Convertible, 430i Gran Coupe, 440i Coupe και 440i xDrive Coupe, ενώ τέλος οι 520d Sedan και Touring θα έχουν στον βασικό εξοπλισμό το αυτόματο κιβώτιο.

Επίσης, η εταιρία προσθέτει στη Σειρά 5 και Σειρά 6 GT το ασημί (Frozen Dark Silver) χρώμα της M5 και το μπλε (Frozen Marina Bay Blue). Για την Σειρά 7, η BMW προσθέτει νέες επιλογές για τα Individual αξεσουάρ, με νέες δερμάτινες επενδύσεις και χρώματα. Τέλος, για το i8 Roadster η BMW προσφέρει ένα διακριτικό αεροδυναμικό πακέτο, με νέο εμπρός splitter και πίσω αεροτομή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...