Tesla Model X P100D T Largo Limited Edition by T Sportline

Σχετικά άρθρα

O βελτιωτικός οίκος T Sportline εξειδικεύεται στα μοντέλα της Tesla και εδώ μας δείχνει μια ακόμα πρόταση για το Model X, την οποία ονομάζει T Largo Limited Edition. Το πακέτο θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 20 κομματιών και αφορά μόνο την έκδοση P100D. Αυτό περιλαμβάνει ένα φαρδύ body kit όπου χαρίζει ένα μοναδικό μετασχηματισμό στο ηλεκτρικό SUV, καθώς χάνει την οικογενειακή αύρα του Model Χ, προς όφελος μιας επιθετικής εμφάνισης διατηρώντας ταυτόχρονα την εγγενή οδηγική απόλαυση του Model Χ και την κορυφαία τεχνολογική εμπειρία του.

Το πλάτος του αυτοκινήτου έχει αυξηθεί κατά σχεδόν 10 εκατοστά (4 ίντσες), εξαιτίας των νέων carbon φτερών. Ακόμα, υπάρχει νέο εμπρός splitter και εισαγωγή αέρα, νέα “φτερά” στο πάτωμα του αμαξώματος για καλύτερη αεροδυναμική, νέες ποδιές, πίσω διαχύτη και μια διακριτική carbon αεροτομή. Επιπλέον πατάει σε ζάντες 22 ιντσών, με ελαστικά Pirelli Scorpion Zerο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...